Verslag jeugdwedstrijden van 12 maart 2016

20160213Jeugd - 5SmallTreffers 6-Herpen 2 = 4-6.
Ondanks dat wij met 3 en zij met 2 spelers aantraden was het niet eenvoudig om aan de punten te komen. Het beeld van de hele competitie is dat wij met drie echte beginners aantreden en de opponenten meer ervaring bezitten. Ervaring valt niet zo snel in te halen dus is te zien dat onze spelers er aan komen maar nog niet altijd door kunnen drukken. Lucas won er 1tje en de drie punten cadeau leverde vier punten in totaal op. Erg spannend was de partij van Arvid die pas in de 5e game met 9-11 moest toegeven. Ruard deed ook goed zijn best. Invaller coach Ryan had er zijn handen aan vol.
Treffers 5-ONI2 = 3-7.
Zonder Bram is het lastig punten scoren. Ervaren rot Xiang werd flink aangespoord door coach Theo en pakte 2 punten. Maud en Giel pakten veel games maar konden nog niet winnen van de strijdlustige dames uit Wijchen.
Cevelum 1-Falco 1 = 8-2.
Ons combiteam scoort er vlijtig op los. Alles 1x Simon en het dubbel gingen naar de Valkenburgers. Doordat Hutaf de koploper verschalkte staan de onzen nu eerste. Op blijven letten want Hutaf scoort steeds beter. Eloy blijft de kopman van het team.

TT Zwolle 1-Treffers 1 = 4-6.
Een overwinning in een uitwedstrijd boeken dats was al even geleden. Met dank aan invaller Joran die er meet 3x winst boven uit stak. Nigel 2x en de als altijd ijverige Joan 0x.

Treffers 2 en 4 waren vrij.

Programma voor 19 maart 2016.

Een wedstrijd van 9 april wordt vooruit gespeeld. Om 13.30 uur Herpen 1-Treffers 3.

Om 8.00 uur vertrek vanaf Treffers richting het jeugdklassentoernooi voor Simon en de coaches. Wij pakken Eloy in Arnhem Noord op.
Alle anderen zijn vrij.