Jeugduitslagen van zaterdag 5 maart 2016

20160213Jeugd - 15SmallTreffers 1-TOGB 1 = 3-7.
Alleen de in vorm zijnde Nigel scoorde 3x. Niettemin plenty vierde en vijfde games te vinden in de Treffers dome. Aan vechtlust ontbreekt het dit team zelden. Plaats vierde moet in ieder geval haalbaar zijn.

Hercules 2-Cevelum 1 = 0-10.
Ons combinatieteam samen met Cevelum speelt landelijk C. Na een ietsje aarzelende start is de machine nu goed op stoom gekomen. De uitslagen worden elke week iets beter. Zaterdag werd het zelfs 0-10 in ons voordeel. In Terborg stribbelde de thuisploeg zeker naar vermogen tegen, maar de wilskracht aan onze kant maakt het verschil. Nog één punt verschil met koploper Heerlen.

Treffers 2-Cevelum 2 = 4-6.
Liefst 6x een cijfde game geeft al aan dat hier het op inzet en vechtlust aan kwam. Franke had niet zijn beste dag en bleef tegen zijn gewoonte in op een 0 staan, Yòran herstelde zich goed van zijn vorige optreden met 2x winst en Jeffrey is inmiddels de kopman. Ook hij 2x winst. Hopelijk hersteld Suus goed vaar ziek zijn en kan zijn wat punten toevoegen. Cevelum 3 heeft zich inmiddels teruggetrokken uit de hoofdklas.

Treffers 3-BIT NL 3 = 2-8.
Een duidelijk nederlaag tegen de koploper was het resultaat van deze thuiswedstijd. Joey en Tom wisten er ieder 1tje te winnen. Maud wacht nog op haar eerste overwining.

Revanche 1-Treffers 4 = 4-6.
Een keurige uit overwinning van het vierde team. Koen nam zijn team op sleeptouw met drie overwinningen. Ryan en Ncik voegden ieder 1 punt aan het totaal toe. Plaats vier lijkt haalbaar in de derde klasse.

Litac 4-Treffers 5 = 7-3.
In de andere derde klasse zijn er niet zo veel verschillen tussen de teams twee tot en met 6. Met Bram in het buitenland is het even wat minder makkelijk punten maken. Zus Maud verving hem prima, maar nog geen winstpunten gemaakt. Xiang degelijk met 2x winst en Giel 1x.

DSV Relax 2-Treffers 6 = 8-2.
Met Ruward op trainingsstage in china moesten Lucas en Arvid het dit keer met zijn tweetjes doen. Lucas ging dat goed af met 2 prima overwinningen. Al met al doen de heren het best goed in deze te hoge klasse. Arvid werkte als altijd hard maar kreeg geen beloning.

Programma voor zaterdag 12 maart 2016.

10.00 uur Treffers 5-ONI 2, Theo
10.00 uur Treffers 6-Herpen 2, Daniel

14.00 uur TT Zwolle-Treffers 1, Francis
11.00 uur Cevelum 1-Falco 1, Cuijk, Wim
13.00 uur DSV Relax 1-Treffers 3, coach Sjoob, vervoer Maud

Treffers 2 en Treffers 4 zijn vrij.