Verslag jeugd zaterdag 1 april 2017

Treffers 1-Swift Deventer 1 = 3-7.
Deze landelijk B wedstrijd werd zoals afgesproken in Cuijk gespeeld. Coach Wim had werk om iedereen bijtijds in de zaal te krijgen. Alleen Invaller Yoran Nicoletti was op tijd. De 0-3 achterstand had hier mee te maken. Na het gewonnen dubbel begon er zowaar iets van weerstand boven te komen. Winston pakte er twee, het dubbel en Jaimiie en Yoran geen partijen. Yoran pakte in totaal twee games en dat was leuik als invaller vanuit de eerste klasse. Volgende week beter als het team weer op volle sterkte is.

Treffers 2-DSV Relax 1 = 4-6.
De eerste van de twee thuiswedstrijden voor het tweede vandaag. Op verzoek van Relax werd deze wedstrijd naar vandaag verplaatst. Was een net niet wedstrijd tegen een stugge tegenstander, die voor de laatste kans ging. Terwijl iedereen een 5-5 aan zag komen ging Jeffrey in de laatste wedstrijd de bietenbrug op en werd het 4-6. Aron Sanders was voor ons niet af te stoppen. Jeffrey 2, Suus en Franke ieder 1x.

 

2016voorjaar - FrankedeJonge2Small

Treffers 2- BIT NL 3 = 10-0.
Het ging in deze wedstrijd om plaatsing voor de beste vier, die in nog drie wedstrijden gaan bepalen wie er 1, 2, 3, of 4 gaan worden. Alleen de nummer 1 promoveert. Althans dat staat in het competitiereglement. Het is op dit moment nog niet duidelijk of er alsnog voor play offs gekozen zal worden.
Tot de laatste bal was het spannend, maar bij punt 9 was het duidelijk: Treffers ging het halen. Een denderend slot akkoord na 7 spannende wedstrijden dat eindigde in een derde plaats. Dat is goed na de als nummer twee in de 1e klas gekregen keuze promotie, want over 5 concurrenten heen gewipt. Proficiat Rik (coach), Jeffrey, Franke en Suus.

Treffers 3-Hutaf 4 = 5-5.
Met Daniël als coach voor de zieke Sjoob en een goed warm gespeelde kopman Yoran ontspon zich een echt duel met koploper Hutaf 4. Nadat iedereen zijn best gedaan had bleef een gelijkspel over, al leidde het vierde met 5-3. Maud en Tom ieder 1`x, Yoran 2x en het dubbel 1x. Een gloedvolle prima wedstrijd.

Treffers 4-SMD 3 = 5-5.
Het wedstrijdblaadje werd aardig volgespeeld met vele vierde en vijfde games. Dezelfde coach Daniël had er druk mee. SMD speelt technisch goed en gaf het niet op. Goed werk van Nico 0x, Koen 1x, het dubbel 1x en kopman Ryan liefst 3x.

GTTC 2-Treffers 5 = 3-7.
Deze wedstrijd werd in Cuijk gespeeld. Dit is het andere samenwerkingsteam van Cevelum.. Nadat Giel zijn tas bij zijn oma had teruggevonden kon de pot beginnen. Na een nipte nederlaag in de openingswedstrijd was het het vijfde team dat de toon zette en vlot doorliep naar een 3-7 overwinning al moest Lucas één van zijn zeldzame nederlagen accepteren. Er werd technisch heel behoorlijk gespeeld en ok qua inzet. Daar was niets op aan te merken. Coach Albert toonde zich tevreden.

Litac 4-Treffers 6 = 1-9.
Het live verslag ontbreekt, maar de uitslag is op zich duidelijk genoeg. Treffers stijgt een plaatsje op de ranglijst en Litac blijft de nummer 6. Maud en Feng bleven ongeslagen en dat wil zeggen dat Meindert er maar liefst twee heeft gewonnen, hoera !

Treffers 8-Treffers 7 = 1-9.
Er hing iets van een interland sfeer in de Treffers dome. Het is altijd spannend als twee teams tegelijk thuis en tegen elkaar spelen. De uitslag was geheel anders dan voorheen verwacht. Gastheer team 8 zag alleen Tycho 1x winnen. Bij het zevende team bleef de debuterende Fabian ongeslagen met 4 overwinningen. Hij was de duidelijke man of the match.
Met dank aan alle aanwezige ouders die braaf allerhande wedstrijden geteld hebben en aan Theo en Daniël voor de leiding gedurende de ochtend en de middag.

Programma 8 april 2017.

Thuis: 10.00 uur in Arnhem
Treffers 5-Zevenaar 3
Treffers 6-Herpen 2
Treffers 7-Hutaf 10
Treffers 8-SKF 10.

Thuis 11.00 uur in Cuijk
Treffers 1-SKF 2

Uit:
10.00 uur Shot W 1-Treffers 4, vervoer = Fiselier
13.30 uur Sethone 1-Treffers 3, vervoer = Kobus. Wedstrijd in Ochten i.p.v. Dodewaard

Nog onbekend is waar het tweede team zal spelen in de final four.