Uitslagen jeugd zaterdag 8 april en zondag 9 april 2017.

Treffers 1-SKF 2 = 1-9.
Ook de tweede ontmoeting met de aanstaande kampioen uit Veenendaal leverde weinig op. Het dubbel werd met veel enthousiasme gewonnen zodat er geen 0 op het bord verscheen. Heel positief was de invalbeurt van Franke, die de gekwetste Winston verving. Vier games winst, maar niet in dezelfde wedstrijd was zijn loon. Jaimie en Eloy konden het niet helemaal opbrengen tot het gaatje te gaan deze keer.

Treffers 2-Hercules 2 = 5-5.
De eerste wedstrijd in de play offs om het afdelingskampioenschap ofwel de wedstrijd tussen de nummers 2 en 3. Jeffrey, Suus en weer die dekselse Franke namen brutaal een 3-0 voorsprong op de nummer 2. In het dubbel kwam echter iets of wat de klad er in. Er volgden nog vele games en lange rally’s over en weer. Hercules o.l.v. Yvette van Aken bleef kalm, ook na een 5-3 achterstand. De 5-5 was terecht, al zat de smaak van 6-4 voor op de tong bij onze coach Rik.

Sethone 1-Treffers 3 = 4-6.
Het derde team sluipt richting de top al lijkt plaats één onbereikbaar. Yoran en Tom maakten samen 5 punten, Maud kon helaas niets bijdragen.

Shot Wageningen 1-Treffers 4 = 7-3.
Het gepromoveerde team koerst aan op plaats drie in deze hogere klasse en dat is prima. Alleen Ryan was in staat er twee te winnen, Koen en Nick helaas niets.

Treffers 5-Zevenaar 3 = 7-3.
Lucas, Giel en Ruard waren de Zevenaar duidelijk de baas. Alleen tegenstander Jochem kon 2x een tegen punt aantekenen en het dubbel mislukte deze keer.

Treffers 6-Herpen 2 = 4-6.
Teamlid Xiang is wegens een vreselijke ziekte niet langer in staat om mee te spelen. Wij denken nog vaak aan hem en hopen dat de fysiotherapie goed zaal aanslaan. Maud en Feng hielden in de wedstrijd ieder twee keer het hoofd koel. Meindert haalde enkele games maar geen partij binnen.

Treffers 7-Hutaf 10 = 4-6.
Zonder Fabian is winst moeilijker bereikbaar, maar het lukte bijna. Max 2x en Indy 1x en het dubbel leverde toch mooi 4 punten op. Ga zo door.

Treffers 8-SKF 10 = 1-9.
Uit was het nog een 0-10. Tycho pakte nu meteen de eerste wedstrijd en iedereen ging er al voor zitten. De SKFers lieten zich verder niet van de wijs brengen. Dit is de aanstaande kampioen.