Uitslagen zaterdag 27 januari en programma zaterdag 4 februari 2018.

De kop van de voorjaarscompetitie is er af en meteen leuke uitslagen gezien.

Entac 1-dames -1 = 3-7.
Onder aanvoering van Milou scoren de dames direct een klinkende overwinning. De debuterende Ning 1x, het dubbel, Suus 2x en Milou liefst 3x raak. Kom zaterdag allemaal maar eens kijken!

Hutaf 2-jeugd 1 = 7-3.
Vooraf was er hoop op meer, maar met Jean de hele week in de  lappenmand  leek dat doel niet haalbaar. Te meer daar twee van de Hutaffers al een klasje hoger ervaring hebben opgedaan. Yoran in zijn debuut 1x winst en Jeffrey ook 1x, plus het goed voorbereide dubbel.

Velp 1-jeugd 2 = 2-8.
Heel eventjes leek een 0-10 in de lucht te hangen. Het bleek helaas niet mogelijk om alle 5e games goed binnen te halen. Lucas was in goede doen en liet ook mentaal niets aanbranden. Van Tom kon hetzelfde worden gezegd. Ryan was ook goed bezig, maar daar was op het einde van de middag de benzine op.

Hutaf 5-jeugd 3 = 5-5.
Koen en Maud beiden sound and safe met 2x winst. Nick nog niet in grote vorm met 0x. Ook hier een goed dubbel dat voor het gelijkspel moest zorgen en dat ook deed.

Jeugd 4 was vrij.

TCB 2-jeugd 5 = 9-1.
Onze spelers komen net uit de 5e klas en troffen een iets ervarener team uit Beuningen aan. Felix wist de eer te redden. Indy en invaller Marnix konden hier niets aan bijsturen.

ONI 3-jeugd 6 = 0-10.
Met Marnix uitgeleend aan het vijfde leek het zesde vooraf niet al te kansrijk. Maar daar een mens zich toch deerlijk in vergissen. Op een slof en oude voetbalschoen wisten Kaj en Tycho alle partijen naar zich toe te trekken en meteen de beste uitslag van dit weekeind te produceren. Proficiat !

Programma 4 februari 2018.

10.00 uur
jeugd 4-Zevenaar 3
jeugd 5-Hutaf 8
Jeugd 6-Cevelum 1 (op twee tafels)

14.00 uur
dames 1-SVE 3
jeugd 1-Litac 1
jeugd 2-Zevenaar 1
jeugd 3-Zevenaar 2