Uitslagen 4 februari 2018.

Dames 1-SVE 3 = 4-6.
Ons kersverse damesteam noteerde haar eerste thuiswedstrijd. Een nipte nederlaag tegen het topteam SVE 3 was de uitkomst. Suus, druk met examenperikelen, was mentaal sterk en drukte haar tegenstanders 3x neer.  Maud speelde goed maar bleef op de 0 staan en Milou pakte twee goede partijen, Er was zeker belangstelling te noteren voor deze partij.

Treffers 1-Litac 1 = 4-6.
Het dreigde helemaal fout te gaan met een 0-4 achterstand en alle vijfde games verloren. Coach Rik begon steeds strenger te kijken. Een rondje met drie overwinningen met daarin twee vijfde games bracht de zaak weer in perspectief. Yoran was de man of the match met 2 overwinningen. Jean en Jeffrey ieder 1x.

Treffers 2-Zevenaar 1 = 5-5.
Voorlopig is de eerste klasse een prima plaats om om de punten te spelen. Zevenaar bleek flink versterk met de overblijvende spelers uit Didam en wilde ons team wel eens even testen. Het is de hele middag een prima partij geweest die volledig gelijk op ging. Tom en Ryan ieder 2x en Lucas 1x winst.

Treffers 3-Zevenaar 2= 3-7.
De 2-0 voorsprong bleek een stroovuur. De Zevenaarders herstelden zich, namen de partij over en lieten niet meer los. Een team om rekening mee te houden. Maud, Nick en Koen ieder 1x winst.

Treffers 4-Zevenaar 3 = 6-4.
De derde wedstrijd van drie tegen Zevenaar en de enige die in ons voordeel uitviel. Feng en Mathijs wisten er ieder 2 te winnen en het dubbel viel goed. Iedereen was blij met de overwinning van Meindert, die de aansluiting gevonden lijkt te hebben.

Treffers 5-HTTC ‘7`1 2 = 1-9.
Indy en Stijn moesten het onverwachts met zijn tweeën doen. HTTC bleek ook nog eens veel te sterk te zijn. Hierdoor een korte en duidelijke wedstrijd met alleen Indy die tegen kon scoren.

Treffers 6-Cevelum 1 = 0-10.
Kaj kende vorige week nog een topdag met 3 overwinningen maar dat zat er nu toch niet in. Partner vandaag was Marnix die in zijn thuisdebuut helaas ook geen potten kon breken.

Alles bijeen een zeer gezellige en drukke thuisdag. Alle teams voorzien van coaches en van belangstelling. De uitslagen kunnen daar en tegen nog wel wat beter. Komt allen vooral trainen en zet je daar in.