Uitslagen NJM halve en finale.

NJM halve en finale 2022.

Zoals elk jaar sedert zeer lang is de BEVO hal in Panningen het centre court voor de Nederlandse jeugd. De NJM is toch de herkansing voor de NJK en met zijn twaalfkampen een stuk zwaarder.

Ferron en Roemer hadden zich geplaatst voor de halve finale en dus nog een oogje op de finale. Maar daarvoor moest er veel gespeeld en hard gewerkt worden. Onze correspondent ter plekke meldde dat Ferron zich in de wedstrijden goed staande hield en regelmatig een mooie bal produceerde. Hij had geen kans nog een rondje verder te komen.
Roemer snoepte zo links en rechts ook bij de topjongens games weg. De echte toppers wisten zijn zwakke kanten bloot te leggen en dus helaas geen finale.

In de finale had Treffers nog twee ijzers in het vuur. Jonathan in de klasse onder 11 jaar en Anna bij de meisjes onder 13 jaar.
Jonathan wist op beide dagen één keer te scoren en eindigde daardoor als nummer 11 van de twaalf besten van Nederland. Daarmee feliciteren wij hem.
Anna had een zware eerste dag met alle toppers zo ongeveer achter elkaar. Met maar een punt op dag één wat weinig. Niets bleek minder waar. Op dag twee kwamen er nog drie punten bij. Anna eindigde dit jaar als nummer zes van de twaalf besten van Nederland. Een prima prestatie over het hele jaar gerealiseerd en een felicitatie waard.

De vervoerders, met name de papa’s, hartelijk dank voor jullie inzet. De weinig beschikbare coaches hebben zich zonder meer van hun beste kant laten. Dus Mathijs, Bart, Daniël, Herman Theo en invaller Robin van harte bedankt.