Uitslagen jeugd 28 september en programma 5 oktober.

Uitslagen 28 september 2019.

Treffers 1-SKF 4 = 7-3.
Na de zeperd van vorige week hebben de teamleden en coach Jeffrey de tijd benut om de moraal weer in orde te brengen. Het begin was nog wat moeizaam (0-2) achter maar de ruggen gingen krom en er werd gewerkt tot het einde. Iedereen twee keer winst en het dubbel markeert de terugkeer naar plaats drie in de competitie. Nu eens kijken wat er tegen koploper Hercules 3 gedaan kan worden.

Treffers 2-Getavé 1 = 5-5.
Met Mathijs en tegen trainingsmaatje Mitchell. Genoeg ingrediënten voor een interessante middag. Getavé startte sterk en onze spelers moesten direct flink aan de bak. Tot het vijfde punt zorgde Mathijs er voor dat het team in de wedstrijd bleef. Daarna knokten Arvid en Maud de overige drie punten in de slotwedstrijden bijeen. Tegenstander Joeri was voor ons niet te bespelen, de ware man of the match. Arvid en Mathijs 2x en Maud 1x leverde voldoende punten op en een stijging op de ranglijst.

Treffers 3-Hercules 4 = 5-5.
De nopjes aan de kant van Hercules zorgden hier en daar voor wat onrust. Daar zal op de training aan gewerkt moeten worden. Indy was zorgen vrij en speelde naar behoren maar nog zonder winst. Iddo en Stijn wonnen onder de leiding van Daniël er ieder twee en samen het dubbel zodat de hoge positie op de ranglijst (tweede plaats) in takt is gebleven.

Treffers 4-TCB 2 = 6-4.
Dit was de reprise van de mislukte kampioenswedstrijd van vorig jaar in de voerde klas. Nu dus in de derde klas. Max en Felix bleven glorieus overeind met ieder twee overwinningen en tweemaal winst in het dubbel. Dus onder leiding van Jeffrey een keurige revanche. HTTC lijkt voor elk team te sterk. Dus ook team 4 op de tweede plaats.

Treffers 5-TIAN 1 = 4-6.
De samenwerking tussen coach Mark en het volledige team 5 begin top gang te komen. De koploper uit Arnhem Noord was te sterk, maar 4-6 is een keurige uitslag. Onze kopman Marnix was de man of the match met 2 overwinningen. Tevens werden de beide dubbels gewonnen. Ferron, Anna en Lucas streden voor wat ze waard waren maar moesten hun tegenstanders feliciteren. Ee mooie opmaat voor een nieuwe versie van The battle of Arnhem maar dan voor de jeugd ?

De teams 6 en 7 waren vrij.

Voor jeugdbegrippen een drukke en sfeervolle zaterdagmiddag. De teams bijten thuis goed van zich af. De persoonlijke ontwikkelingen zijn goed zichtbaar.  Hartelijk dank aan coaches, bar mensen en supporters voor de geestdriftige inzet.

Programma 5 oktober 2019.
10.00 uur Heteren, HTTC 1-Treffers 4. Bence en Felix met Albert op pad. Vertrek in om 9.15 uur vanaf Treffers.