Uitslagen 21 en 22 september en programma 28 september.

Uitslagen 21 september 2019.
SKF 3-Treffers 1 = 10-0.
Auw, een offday van het gehele team. Voorlopig weer even met de benen op de grond en plaats vier in de ranglijst. Coach Jeffrey mag reparatiewerk verrichten.

ONI 2-Treffers 2 = 5-5.
Het begin was duidelijk voor de Wijchenaren. Er lukte niet al te veel totdat Feng tegen scoorde en de wederopstanding inluidde. Van 4-1 achter naar 4-2 en door naar 4-3.  De kopvrouw van ONI bracht safe het 5e punt binnen. Maar met allerlaatste krachtsinspanning brachten d’onzen de 5-4 en tot slot de 5-5 over de grens. Invallers Iddo bekroonde zijn debuut in de 1e klas met 1 overwinning en nog wat games. Feng en Arvid wisten er ieder twee te wonnen. De teamsnack van Albert na afloop was dik verdiend. Plaats vijf i.p.v. plaats zes is ok.

TCB 1-Treffers 3 = 7-3.
Een ziek Indy moest onverwacht daags tevoren afhaken. Stijn en Iddo moesten de meubels met zijn tweeën redden. Dat leek ook lang te lukken maar TCB trok toch aan het langste eind. Iddo 1x en Stijn 2x was de buit van het team en coach Daniël. Het team draait bovenin mee.

SKF 7-Treffers 4 = 4-6.
Bence had een belangrijk tennistoernooi en kon er niet bij zijn. Felix nam de leiding en won er drie. Max ook goed met 2 overwinningen en samen 1 dubbel. Treffers 4 doet bovenin mee.

Zevenaar 4-Treffers 5 = 8-2.
Met kersverse nieuwe coach Mark met goede voornemens naar het laaggeplaatste Zevenaar. Dat viel toch wat tegen want alleen Marnix en Ferron konden scoren. Het team zit nu in de middenmoot.

Zevenaar 5-Treffers 6 = 2-8.
Martijn was weer ongenaakbaar en won 3 partijen en het dubbel. Luca kon er ook eentje winnen. Grote verrassing kwam van Maurits die er zowaar ook drie wist te winnen. Team 6 staat op kop. Het wachten is op de terugkeer van de geblesseerde Thomas. Goed resultaat van inval coach Franke.

Hutaf 9-Treffers 7 = 9-1.
Coach Martijn meldt prima inzet van alle spelers. De Huissenaren hadden duidelijk meer vooral tactische bagage. Jelle en William hielden de nul vast. Hugo kon 1x winst aantekenen.

Zondag 22 september 2019.
Op naar het eerste jeugdranglijst toernooi te Maasbracht. Dit is een toernooi voor spelers zonder een A of B licentie. Mathijs, Anna en Stijn (Vreman) gingen op pad. Anna werd bijgestaan door Vince en dat leverde plaats vier in de poule op. Dat was dus beter dan vooraf verwacht.
Stijn was vijfde geplaatst in de poule maar wist er meer van te maken. Na een stevige pot met de latere nummer één werd hij vierde. Stijn stond 0-2 achter. Knokte zicht terug tot 10-8 voor in de vijfde game. De tegenstander bleef kalm en snoepte de game met 13-11 weg.
Mathijs was wisselvallig. Vierde goede overwinningen dat wel en dus plaats vier. Tegen de top drie goede wedstrijden maar niet genoeg  games om door te kunnen drukken naar de volgende ronde.
Albert had Stijn en Mathijs onder zijn hoede.

Zaterdag 28 september 2019.
10.00 uur de teams zes en zeven zijn vrij.
11.30 uur gaat de zaal open.
12.00 uur
Treffers 4-TCB 2
Treffers 5-TIAN 1
bar = Marsha Reef
14.30 uur
Treffers 1-SKF 4
Treffers 2-Getavé 1
Treffers 3-Hercules 4
bar = Hetty Paulusma