Uitslagen en programma 4 maart.

Uitslagen:

Toernooi Soest
18- 2 = Jeugdranglijsttoernooi: Ayaan, Tieme en Stef allen in de voorronde er uit.
10-2 = B-jeugdranglijsttoernooi: Anna in het midden van de finale poule onder 15 jr. Stijn op de nipper niet naar de halve finale.
Dat zijn alleszins redelijk tot goede resultaten.

Met dank aan Stephan, Nilesh, Vince, Bart en Daniel voor alle coachuurtjes en het vervoer.

Zaterdag 25-2:
TTC Middelburg-T1 = 7-3.
Een nederlaag na een flinke rit. Roemer en Mitchell hadden ook nog vrijdag wedstrijden in de benen. Dat moet op zich niet te veel uitmaken. Maar alleen Stijn kwam echt goed uit de startblokken. Een 5-5 was zeker mogelijk geweest. Stijn 2x, Mitchell 1x en Roemer helaas een 0. Jeffrey was mee als coach en voor het eerst ook als chauffeur actief.
T2-Cevelum 1 = 8-2.
Coach Daniel puzzelde lang met de opstelling. Het resultaat mocht er zijn. Waardoor team 2 nu duidelijk 4e staat. Matthijs 3x, Anna 1x, Stef 3x en Matthijs en Max wonnen het dubbel.
Westa 1-Treffers 3 = 7-3.
Nadat Marnix zijn batje had teruggevonden liet hij ook nog zien de man of the match te zijn met 3 overwinningen. Nienke en Hugo struikelden over de taaiheid van de twee Westervoorters. Nu proberen van de vierde naar de derde plaats te komen. Romke was coach en chauffeur.
GTTC 1-T4 = 4-6.
Coach Gerrit heeft het weer geflikt. De vierde 6-4 overwinning in volgorde zowel uit als thuis, Jonathan en Stijn B voerden het team aan met ieder 2 overwinningen. Jelle 1x en Thomas naar eigen zeggen niet op zijn top. Het team staat nog steeds bovenaan maar er is een concurrent.
T5-Ede 5 = 1-9.
Onze ene dame en de vier dames van Ede samen met onze twee jongens maakten er een leuke pot van. Milan moest wennen aan zijn nieuwe bastje. Wessel won de enige partij. Het hadden met een beetje geluk meer wedstrijden kunnen zijn. Inval coach Albert was blij met de aanwezige positieve supporters. Het team staat op plaats 5 met een kleine voorsprong op de nummer 6.
T6-Trumelo 1 = 10-0.
Vooraf werd er geen 10-0 verwacht maar het gebeurde toch, niet zonder strijd overigens. Coach Nilesh was erg blij net als Ayaan, Sil en Tieme. Nog een vier punten voorsprong op Ede 6 met 1 partij meer gespeeld. Wordt nog spannend.
T7-Cevelum 2 = 3-7.
Langzaam komt het nieuwe team 7 op gang. Elke week komen er meer punten op het bord te staan. Quinn was onze man of the match met 2 winstpartijen, Jacky was blij met 1x winst. Anton en Keara deden hun best maar bleven op de 0 staan. Coach Albert vond het ok.

Dank aan Anja en Hilde voor het bar werk.


Programna 4 maart:

Thuis:
1200 uur openen Daniel
1200 uur bar Hanneke
1300 uur
T1-Shot Soest 2, coach is Geoffrey
T3-Odion 1, coach is Romke
1700 sluiten Albert

Uit:
1300 uur, Velp 1-T2, coach is Daniel, vervoer in overleg.
1000 uur,  Heteren, HTTC 2-T5, coach en vervoer is papa van Milan
1100 uur, Didam, Relax 1-T7, coach en vervoer is Albert.

De teams 4 en 6 zijn vrij.