Uitslagen 4 maart & programma 11 en 12 maart.

Uitslagen 4 maart.

T1-Shot Soest 1 = 2-8.
Geen goede wedstrijd van ons eerste team. Het duurde even voordat kopman Stijn zichzelf herpakte en twee x winst op het bord wist te toveren. Zeker in de laatste pot was zijn progressie zichtbaar. Mitchell en Roemer waren niet hun best. Wat coach Geoffrey ook probeerde. NU een weekje pauze en dan maar eens opnieuw proberen.

Sc Velp 1-T2 = 7-3.
Na de prima wedstrijd tegen Cevelum van vorige week was er voorzichtig optimisme voor de partij tegen Velp. Dat kwam niet helemaal uit. Ok, Velp was in de topbezetting en wij speelden zonder Mathijs. Velp was middels Marij en Iddo duidelijk vaster. Zij maakten het verschil. Stef was goed met 2x winst, Max won er 1 en voor Anna de poedelprijs (0). Coach Daniel was niet ontevreden.

T3-Odion 1 = 5-5.
Na de vele nederlagen was Odion nu in de sterkste opstelling en dat scheelt een slok op een borrel. Niettemin staat team drie op een keurige derde plaats. Bence was man of the match met twee overwinningen. Marnix, Hugo en Nienke ieder 1x. De dubbels kunnen nog wel beter.

HTTC 2-T5 = 4-6.
Onder leiding van coach vader van Milan de eerste overwinning en meteen door naar plaats vijf in de competitie. Damian had de leiding. Hij won er twee en was ook leidend tijdens de beide gewonnen dubbels. Tot grote vreugde de overwinning van MIlan en de eindoverwinning die Rachel op het bord wist te krijgen.

Relax 2-T7 = 10-0.
Het lengte verschil was al zichtbaar bij het inspelen. Jacky, Quinn en Anton werkten zich diverse slagen in de rondte. De rally’s waren ok, maar de punten bleven meestal bij de titelkandidaten uit Didam. Volgende week meer mogelijkheden zei coach Albert.

T4 en T6 waren vrij.

Programma 11 maart.
1000 uur, Arnhem, Treffers 7-GTTC 4. Aanwezig zijn om 9.30 uur voor het inspelen en klaarzetten van de tafels. Albert is de coach. Dit is een inhaal wedstrijd.

Programma 12 maart.
Halve finale van de Nationale Jeugdmeerkampen. Een top jeugd evenement. Voor ons spelen mee onder 17 Stijn en onder 11 Ayaan. Vince en Nilesh zorgen voor de coaching. Aanvang 1100 uur. Zaal open om 1000 uur. Vertrek om 900 uur vanaf Treffers met de auto van Nilesh,  Vince gaat op eigen gelegenheid,