Uitslagen 9 november 2019.

Zaterdag 9 november 2019 stond het jeugdranglijsttoernooi in Tilburg op het programma. Tijdens dit toernooi konden de jeugdspelers van Treffers zich meten met hun klasse en leeftijdsgenoten.

De grootste groep werd gevormd door de jongens junioren. Lucas Willemsen was onze vertegenwoordiger in die groep. Hij heeft hard gewerkt voor de punten maar kon geen vuist maken in zijn poule.
De één na grootste groep waren de jongens kadetten.  Stijn Vreman verdedigde de Treffers kleuren. Met twee overwinningen kan hij terugkijken op een geslaagde deelname.
De groep jongens welpen was een stuk kleiner maar wel met drie Treffers welpen in de strijd. Martijn Bussink deed voor het eerst mee aan zo’n toernooi. Hij won één partij. Broer Luca wist er eentje meer te winnen. Voor de broers was het vooral ervaring opdoen en doorkrijgen wat er nu echt gevraagd wordt van een wedstrijdspeler. De grote man in de groep was Ferron meet drie overwinningen. Hij zat niet ver af van plaatsing voor het ko toernooi.
Daniël en Jeffrey hebben zich drie slagen in de rondte gewerkt om iedereen genoeg aandacht te geven. Waarvoor onze dank.
Idem dank aan Liesbet Vogelaar en Chris Freriks voor het vervoer en de aanmoedigingen.