Uitslagen 19 en 20 oktober. Programma 26 oktober 2019.

Uitslagen 19 oktober 2019.

Competitieronde nummer 6 keverde het volgende op.
Treffers 1-Hutaf 3 = 5-5.
Geen sprankelende wedstrijd maar wel wederopstanding na de zeperd van vorige week. Lucas nam het team op sleeptouw met 3 overwinningen. Koen volgde met 2 overwinningen . Ryan helaas niets. Vele 5e games gewonnen en verloren. Het team blijft op plaats 4 met uitzicht op plaats 3 in de hoofdklas Gelre.

Treffers 2-Tafeltennis Nijmegen 1 = 0-10.
Auw, daar was niet op gerekend. Alle inzet van Mathijs, Maud en Arvid ten spijt lukte het maar niet om aan punten te komen. TN gaat voor de titel. Team 2 blijft op plaats 4 in de eerste klas.

Treffers 3-Hutaf 5 = 2-8.
Koploper Hutaf wist de vierde en vijfde games iedere keer te winnen waardoor de toch wel verdiende 4-6 uitbleef. Stijn en  Iddo ieder 1x, Indy’s inzet werd niet beloond. Nu als team onder in de middenmoot maar dat kan snel veranderen als in de inhaalwedstrijd gewonnen wordt.

Treffers 4-Hutaf 6 = 5-5.
Leuke twee tegen twee wedstrijd met wisselende kansen. Bence had de tenniswedstrijden van de afgelopen drie dagen duidelijk in de armen en benen zitten maar wist toch 2x te winnen net als Felix.  Het team blijft 2e in de derde klasse achter HTTC 1 dat kampioen gaat worden.

Treffers 5-DSV Relax 1 = 6-4.
Dat ging heel wat beter dan de uitwedstrijd in Didam al stelde Relax dit keer andere speelsters op dan in Didam. Marnix 2, Anna en Lucas ieder 1, Ferron helaas 0 en de beide dubbels gewonnen. Het team staat keurig 4e in de vierde klasse.

Treffers 6-ONI 5 = 9-1.
De wedstrijd van nummer 1 Treffers tegen nummer 2 ONI was duidelijk voor Treffers. Luca 1x, Maurits, Thomans en Martijn ieder 2x en de beide dubbels in de knip. Dit teaam gaat voor het kampioenschap als er geen gekke dingen gaan gebeuren.

Treffers 7-ONI 4 = 7-3.
Onder uitgebreide belangstelling van papa’s, mama’s en opa’s en oma’s ontstond er een levendige partij. Stijn was man of the match met 4 overwinningen. William was goed op schot met 2 overwinningen. Er werd 1 dubbel gewonnen en 1 dubbel verloren. Plaats drie lijkt goed haalbaar voor dit team.

Uitslagen 20 oktober 2019.

De afdelingsronde van de nationale Jeugd Meerkampen stond op de agenda.
De junioren in Arnhem: Lucas en Mitchel 6e en 7e in de poule. Leuke partijen gespeeld maar geen eremetaall.
De kadetten in Wijchen: Stijn en Feng 1 en 2 overwinningen en dus ergens in de poule midden/onderin terecht gekomen. Mathijs was de uitzondering en wist zich te plaatsen.
De pupillen in Wijchen: Marnix wist 1x te winnen in zijn poule.
Met dank aan de barmensen Nico en Wim en de coaches Theo, Henk, Vince en Albert.
Geplaatst voor de kwartfinale op zondag 1 december te Almere:
kadetten: Mathijs
welpen: Anna, Martijn, Luca en Ferron.

Programma 26 oktober 2019.
13.00 uur, Zevenaar 2-Treffers 3, vervoer is Stijn.
Beginnerstoernooi bij Treffers: Hugo, Thomas, :Luca, Martijn, Jelle en Remko.