Uitslagen 8 februari en programma 15 februari.

Uitslagen 8 februari 2020.

Treffers 1-Essentia 1 = 5-5.
Dat zag er goed uit. Er werd gewerkt en geknokt voor de punten tegen hoogvlieger Essentia. Het was net niet goed genoeg voor de overwinning ondanks een 5-3 voorsprong. Mitchell en Ryan wonnen er ieder twee. Koen bleef met legen handen achter. Er zit weer kleur op de wangen van team 1.

Treffers 3-Hercules 3 = 5-5.
Stijn ging voorop in de strijd en drukte zijn stempel op de wedstrijd. Indy was goed in het dubbel maar minder op schot in het dubbel. Felix en Max kwamen ook op het scorebord terecht. Ook hier een voorsprong, zelfs van 5-2, maar de finales gingen nog niet goed genoeg.

Treffers 4-TVO 3 = 4-6.
Veel vierde en vijfde games in een gelijk op gaande wedstrijd. Bence was de man of the match met 2 overwinningen. Lucas draait steeds beter en won er 1. Maurits kon dit keer niets bijdragen. Het team begint in de nieuwe samenstelling zijn draai te vinden.

Treffers 5-Hercules 4 = 8-2.
Stijn winst via hard werken er 1 te winnen. Anna en Ferron hielden grote opruiming met ider 3x winst en samen het dubbel. Een goed resultaat en daardoor plaats 3 in de poule. Er komt schot in.

Treffers 6-TIAN 2 = 3-7.
Zonder de door griep gevelde coach Mark  en zonder Hugo was het bikkelen tegen TIAN 2. Het lengteverschil brak onze mannen geregeld op. Wij zagen William soms wel 8x een fraaie fore hand topspin spelen, maar die kwam dan toch weer terug. Kortom wij zijn tevreden met 2 punten van Luca en heet ene punt van Martijn.

Treffers 7-TVO 4 = 10-0.
TVO trad aan zonder haar twee topspelers en daar wisten onze spelers wel raad mee. Thomas, Jelle en Damian zonder problemen ieder 2x winst en ook 2x winst voor de debuterende Remko. Remko zorgde voor een flinke groep supporters, dat was natuurlijk erg leuk. Team 7 staat geheel onverwacht op kop!

Team 2 was vrij dit weekeinde.
Met dank aan alle coaches en alle vrijwilligers die hard gewerkt hebben voor en achter de bar.

Programma 15 februari.
Mitchell, Lucas W, Stijn V, Ferron, Luca en Martijn samen met Geoffrey, Jeffrey, Vince en Daniël naar Soest voor het jaarlijkse jeugdranglijsttoernooi. De indelingen staan op toernooi.nl