Soest 2020

De Treffers jeugd afdeling werkt gestaag aan het opbouwen van een nieuwe lichting spelers. Dat er vooruitgang te bespeuren is was al duidelijk tijdens de GK jeugd in januari in Nijmegen. Zaterdag 15 februari in Soest kwam de volgende stap in beeld. Onze welpen werden in november in Tilburg nog redelijk duidelijk op hun plek gewezen. Tijdens de GK in Nijmegen was dat al anders. Gisteren in Soest werd er in de poules door Luca, Martijn en Ferron meegedaan om de belangrijke plaatsen. Dat levert nog geen bekers op, maar dat is een kwestie van tijd.

De in vorm zijnde Mitchell moest in zijn junioren poule iets te vroeg buigen voor zijn opponenten. Collega junior Lucas kwam tot zijn eigen verrassing de poule door en sneuvelde pas in de kwartfinale. Kadet Stijn Vreman was tweede geplaatst in zijn poule en wist dat waar te maken. Ook hij rondde een prima toernooi af in de kwartfinales.

Het geheel stond onder begeleiding van Vince, Jeffrey, Geoffrey en Daniƫl. Vervoer en aanmoedigingen van Chris, Liesbeth en Anke.

Goed gedaan iedereen!