Uitslagen 28 oktober en programma 5 november.

Nationale Jeugdmeerkampen 2018/2019.

De NJM is nog altijd het beste en sterkste jeugdtoernooi van de NTTB. Via de afdelingsronde met alle spelers die mee willen doen, de kwart en halve finale naar de tweedaagse finale in juni met de beste twaalf per klasse. Wie de NJM wint is een heel jaar de beste speler geweest.
.
In Ede werd de afdelings voorronde gehouden afgelopen zondag. Max en Mathijs hoefden niet te spelen want er waren zes spelers en zes plaatsen voor de volgende ronde. Lucas speelde bij de junioren. In het geweld van de landelijke spelers had hij één kans en die werd meteen benut. Nog een 2-0 voorsprong tegen Jeffrey van Eek van SKF (a) gezien, maar die werd helaas op tijd nog op andere ideeën gebracht door zijn coach. Goede inzet en dus een goed resultaat. Feng had alleen maar hoger spelende tegenstanders bij de kadetten en hij was ook nog de jongste speler in die klas. Dus een hele boel games later zat hij met lege handen. Kop op, want goed gespeeld! Anna deed voor het eerst mee en liet zien dat zij al best goed beweegt en de techniek onder leiding van opa Henk al aardig op orde is. Niks gewonnen natuurlijk maar een flinke positieve ervaring rijker. Indy heeft er weken met een blessure uitgelegen en is dus iets minder vast dan leuk is. Zij won een fraaie pot van grote concurrent Nina, die ook aan het terugkomen was van een blessure. Zij speelde een echte finale tegen Sophie die pas in game vijf een verschil wist te maken na het wisselen. Op onderlinge games werd Indy derde. Met dank aan de coaches Vince, Henk en Albert en de aanmoedigingen van de familie Reef.

Op zondag 2 december 2018 in Almere gaat het verder. Mathijs is geplaatst en Indy staat reserve en hoopt dat zij mee mag doen.

Programma zaterdag 3 november.

10.00 uur, coaches Jeffrey en Albert
Treffers 5-TT Nijmegen 3
Treffers 6-Hercules 5

14.00 uur, coaches Rik, Danièl en Albert
Treffers 1-TIOS 1
Treffers 3-TT Nijmegen 1
Treffers 4-SMD 2

14.30 uur in Groesbeek, coach Jeffrey
Treffers2-BIT 3

Hierna worden de poules met zeven of acht teams opnieuw ingedeeld. Dat gaat over de teams 1, 2, 3 en 5.