Jeugd zaterdag 3 november 2018.

Uitslagen jeugd competitie 3 november 2018.

Treffers 1-TIOS 2 = 2-8.
Inzet was er genoeg gelet op de gespeelde 3x vierde game en 3x gespeelde vijfde game. Per saldo bleef alleen Jean vandaag bovendrijven met 2 overwinningen. Jeffrey was de vervangende coach nadat Rik deze keer moest passen. Een plaats bij de onderste vier teams is het resultaat en daar kunnen ook Yoran en Remko mee leven. Er komt een nieuwe indeling deze week.

Treffers 2-BIT 3 = 4-6.
De glorie wederom voor Tom met 2x winst en idem voor invaller Koen met 2x winst. Daar was de koek helaas mee op aangezien Lucas werkte zoals altijd zich geweldig in het zweet maar moest 3x in vier games capituleren. Slechts twee wedstrijden gingen in straight (drie) games. Alle andere partijen in vier of vijf games. Dit was een echte en sportieve battle. Hierdoor eindigt het team zonder de beide geblesseerde kopmannen Rens en Kes op plaats zeven van de acht plaatsen. De pot eindigde onder leiding van Jeffrey zo rond 18.15 uur.

Treffers 3-Tafeltennis Nijmegen 1 = 6-4.
TN staat een stuk hoger op de ranglijst maar een herboren derde team pakte een solide overwinning. Ryan en Koen ieder twee parten en Nick 1x plus het dubbel. Ook hier het formulier vrijwel vol gespeeld met vele vierde en vijfde games. Druk werk dus voor coach Daniël. Eind resultaat is een plaats onder aan de lijst. Ook hier even de nieuwe indeling afwachten.

Treffers 4-SMD 2 = 0-10.
De koploper kwam op visite en maakte die positie ook waar. Na afloop complimenten voor beide teams voor de getoonde voorbeeldige en sportieve inzet. Tot de laatste bal werd er inzet getoond. Helaas geen beloning voor Arvid, Maud en Meindert onder het toeziend oog van oud trainer en coach Peter. Met zo’n inzet moeten er nog wat punten te vinden zijn in de komende drie wedstrijden.

Treffers 5-Tafeltennis Nijmegen 3 = 3-7.
De grote kerels uit Nijmegen lieten zien dat zij toch wat langer de bal op tafel weten te houden en wat slimmer kunnen spelen. Feng en Stijn wisten ieder eenmaal tegen te scoren en samen een dubbel te winnen. Max en Felix vochten voor wat ze waard waren maar geen beloning voor de getoonde inzet. De teams onder plaats drie liggen erg dicht bij elkaar. Wij spelen met de onderste vier teams verder. Volgende week weten wij het programma. Coach Albert heeft zich goed vermaakt. De technische ontwikkeling van de vier spelers is prima in orde.

Treffers 6-Hercules 5 = 8-2.
Een glimmende coach Jeffrey leverde trots het wedstrijdformulier in. Dit is een hele dikke overwinning voor ons jongste team. Marnix had de leiding met drie goede overwinningen. De op de training opgedane verbeterde techniek betaald zich uit. Indy won haar beide wedstrijden. Lucas speelt steeds beter en wist zijn eerste wedstrijd te winnen. Hij was daar zeer over te spreken.

Alles bij elkaar een zeer goed verlopen zaterdag voor de Treffers jeugd. Zowel in de ochtend als in de middag heel wat support van ouders en oud trainer Peter. De inzet was bij alle teams voorbeeldig. Bezoekers worden goed getest door onze spelers. Dat is echt leuk om te zien.

 

Dank aan de coaches. Vooral aan Jeffrey met zijn drie gecoachte partijen! Dank aan de bar mensen die het de hele tijd goed hebben volgehouden. Dank aan de supporters. Was fijn dat jullie er waren.

Programma:
zaterdag 10 november geen wedstrijden. Het nieuwe programma voor de teams met de poules van 8 teams wordt deze week bekend gemaakt.