Uitslagen 28 januari programma 4 februari 2023.

Uitslagen 28 januari 2023.
Treffers 4-Ede 2 = 6-4.
In een werkelijk brandschone Treffers dome (compliment voor de schoonmaakploeg) wist coach Gerrit zijn spelers weer eens te inspireren tot daden. Stijn en Jonathan bleven beiden ongeslagen en Thomas en Jelle scoorden ieder 50 %. Alleen de dubbels gingen mis. Een goed begin van dit nieuw geformeerde team.
Treffers 1-Rijnsover 1 = 0-10.
Er zaten genoeg vierde en vijfde games in de uitslagenlijst, maar het lukte onze boys niet om echt door te drukken. Rijnsoever miste de promotie naar landelijk maar op een haartje en dat kwaliteitsverschil werd benut. Tegen de top B teams moeten ook bal 6, 7 en acht goed geraakt worden. Er moet een tandje bijgezet worden zo te zien. Dat vond coach Geoffrey ook.
TVO 2-Treffers 2 = 10-0.
Met invalster Nienke voor de in zuidelijker streken vertoeven Max op naar Oosterhout. De TVO-ers mochten als nummer 2 van de hoofdklas niet door naar landelijk en voeren nu een schrikbewind in de hoofdklas. Voor Nienke, Anna, Stef en coach Daniel viel er weinig te verdienen. Stef scoorde nog de meeste games.
Treffers 3 was vrij.
Revanche 2-Treffers 5 = 10-0.
Een onverwacht dikke nederlaag voor dit nieuwe team. Alleen Wessel had echt kans in zijn laatste wedstrijd die maar nipt verloren ging. Ook Milan, het dubbel en Rachel wisten zo links en rechts games te scoren maar in zijn totaliteit nog niet genoeg voor een of meer punten. Werkt aan de winkel voor de coaches Renate en Rob en de jeugd trainers.
Ede 6-Treffers 6 = 9-1.
Een flinke strijd ontspon zich in Ede in de ochtend. Vele games vlogen over en weer. Het echt goede spel van Ayaan en Tieme kreeg niet de beloning die het verdiende. Coach Stephan zette alle middelen in maar moest toezien dat de tegenstanders net ietsje vaster waren in de vaak fraaie rally’s. Sil kon deze keer nog niet meedoen. Dat alle spelers ruim een hoofd groter waren dan de onzen hielp ook niet echt.
Ede 7-Treffers 7 = 10-0.
Hier viel niets op af te dingen. Wij kenden een paar team wijzigingen zodat Quinn, Jacky en Anton een van de jongste teams ooit van Treffers vormden. Gadegeslagen en aangevuurd door coach Albert en door papa Gert en mama Anja deden zij hun uiterste best. Uiteindelijk werd er één game in het dubbel gescoord en die werd met luid gejuich begroet. Nu zullen niet alle tegenstanders zo lang en zo vast zijn als de Edenaren. Dus op naar de volgende partij.

Programma 4 februari 2023.
Thuis
0930 uur, openen Jeffrey
0930 uur, bar Nilesh
1000 uur, Treffers 6-SKF 5, coach is Stephan
1000 uur, Treffers 7-GTTC 4, coach is Jeffrey
1200 uur, bar Suzan met vanaf 1230 uur Heidi
1300 uur, Treffers 2-SKF 2, coach is Daniel
1300 uur, Treffers 5-SKF 5, coach is Renate
De teams ruimen samen na afloop op en laten de zaal schoon achter
sluiten is Daniel

Uit
1400 uur, Huizen, Bijmaat 1-Treffers 1, vervoer en coach is Albert
1000 uur, Velp 2-Treffers 3, vervoer en coach is Romke
1300 uur, Velp 3-Treffers 4, vervoer en coach is Gerrit