Uitslagen 11 februari en programma 18/19 februari.

Uitslagen 11 februari 2023.
Avanti/TOGB 1-T1 = 10-0.
Geen goede beurt van Stijn, Roemer en Mitchell in deze uit beurt. Weliswaar één van de beste teams uit de competitie maar de aanwezige kansen werden niet benut waarna de kaars tot ietwat uitging. Even pauze met de carnaval en dan er weer tegen aan.
T2 = vrij.
T3-Litac 2 = 2-8.
Prachtige wedstrijd. Alleen vielen 6 van de 7 5e gamers aan de Lichtenvoorders toe. Uiteindelijk 1x dubbel en 1x Marnix. Bence, Nienke en Hugo streden voor wat zij waard waren. Geen punt, dit was een goede tegenstander.
T4-Litac 3 = 6-4.
Coach Gerrit heeft de sfeer er nog steeds goed in zitten. Er is een duet met Ede 2 aan het ontstaan om de titel in deze derde klasse. Jelle 2x, Jonathan, Stijn B en Thomas ieder 1x en 1 dubbel. Het gaat goed.
Hutaf 2-T5 = 7=3.
Onder aanvoering van Renate en veel familie leden bleef het resultaat toch ietsje achter. Alleen Damian 2x en 1x dubbel op het bord. Wessel, Milan en Rachel bleven zonder score.. Plaats 5 op dit moment.
Kracht en Vriendschap 1-T6 = 2-8.
De coaches Stephan en Nilesh zetten het goede werk voort. Sil voor de eerste keer op het scorebord en meteen 2x, Tieme 1x en Ayaan liefst 3x prijs Plus 1 van de dubbels. Ook hier een spannende strijd met TTV Ede maar dan team 6 wie er eerste of tweede gaat worden.
Hutaf 3-T7= 8-2.
Met bij ons de debuterende dames Cerella en Keara Ribbink, die in hun eerste keer nog niet bij konden dragen aan een score. Jacky was met zijn nieuwe batje dicht bij resultaat. De eerste scores voor Anton en Quinn vielen ons op. Leuke wedstrijd met veel enthousiast publiek.

Programma
18 februari
Jeugdranglijsttoernooi te Soest met deelname van Stef, Ayaan en Tieme. Thomas staat nog reserve. Coaches zijn Vince, Stephan en Nilesh.
Vervoer is Stephan met Tieme. Nilesh met Ayaan , Stef en Thomas. Vince gaat op eigen gelegenheid.
19 februari
B jeugdranglijsttoernooi te Soest met deelname van Stijn V en Anna. Coaching wordt gedaan door Bart en Daniel. Bar is de chauffeur.