Uitslagen 2 maart en programma 9 maart 2024.

Uitslagen 2 maart.

TTVN/Treffers 1-TVO/Hutaf 1 = 5-5.
Samenwerking is troef tegenwoordig en dat leverde in landelijk A in een thuiswedstrijd in Nieuwegein een alleraardigst spektakel op. Stijn Stellaard hield zijn reputatie dit keer hoog met 3 overwinningen. Ook Rens was lastig te bespelen. Coen moest 3x buigen voor onze Stijn, David en Jelle. Jelle en onze Stijn pakten ook nog het dubbel. Beide teams staan keurig op kop in landelijk A.
Rega 1-Treffers 1 = 8-2.
Dat is een beetje auw. Tot nu toe lukt het ons team aardig om de klippen te omzeilen. Maar uit in Nijkerk bleef alleen Mathijs goed overeind met 2 overwinningen. Niet dat Marco en Stef er niet in gekleund hebben. Punt is alleen dat de laatste drie wedstrijden allen diep in vijfde game naar Rega gingen. Goede test voor ons team. Even opnieuw beginnen.
Treffers 2-Sc Velp 2 = 9-1.
Velp met zijn tweën en met een iets te lage moraal was kat in het bakkie voor coach Gerrit en team 2. Alleen Hugo struikelde 1x tegen Jonathan. Ons team staat zowaar op de vierde plek met TIAN nog in het zicht. SKF moet nog inhalen en doet ook zeker mee. Hutaf en Velp mogen om het kampioenschap spelen.
Shot Wageningen 1-Treffers 3 = 6-4.
Weer net zo’n spannende wedstrijd als vorige week in Westervoort, maar nu met een betere beloning voor ons team. Wessel was blij met zijn beide overwinningen en Nienke en Bence idem met hun ene overwinning. Alleen de beide dubbels lieten te wensen over. Opa Aukema zorgde voor een welkome ondersteuning. Met nog een inhaalwedstrijd voor de boeg draait team 3 goed mee.
Treffers 4-Ede 4 = 3-7.
Stijn, Thomas en Jelle speelden een verdienstelijke wedstrijd. Allen waren Boaz en Artem bij Ede toch iets te vast om het echt spannend te maken. Niettemin iedereen goed bij de les en voorzien van goede aanmoedigingen van de aanwezige achterban konden coach Albert wel bekoren. Team 4 draait ook goed mee in de 2e klas.
Zevenaar 2-Treffers 5 = 6-4.
Quinn kon er niet bij zijn. Dus moesten Jacky en Wessel iets harder lopen. Dat hebben zij goed gedaan. Jacky via 3x winst en samen met Wessel 1x het dubbel binnengesleept. Wessel wilde wel meer maar dat lukte niet. Coach Renate was niet ontevreden. De 5e plaats in de derde klas is terecht.
HTTC 2-Treffers 6 = 9-1.
Met inval coach Romke op pad ging het richting Heteren. De net van griep teruggekeerde Nishad wist die ene partij te winnen. Rachel, Anton en Wesley konden helaas niet voldoende een vuist maken. Ook hier een 5r plaats maar nu in de vierde klasse.
Treffers 7-Ede 11 = 0-10.
Alleen Ian wist een game te winnen. Het is duidelijk. De Edenaren missen erg weinig en lieten ook geen ruimte voor Ian, Luca, Keara en Cerella. Daar konden Jeffrey en Maarten op de coach bank ook weinig aan doen. Enige aparte moment was het moment dat het nieuwe tosti apparaat alles in het donker zette.

Programma 9 maart.
Thuis
0930 Daniel opent. De bar is voor Ashish
1000 uur, T5-Ede 7 , coach is Romke
1000 uur, T6-Getave 2 , coach is Daniel
1230 uur, bar is voor Hilde
1330 uur, T1-Trias/SKF 2, coach is Daniel
1330 uur, T3-Hutaf 2, coach is Albert
Uit
1400 uur, Arnhem, TIAN 1-T2, coach is Theo, vervoer per fiets
1000 uur, Heteren, HTTC 1-T4, coach en vervoer is Albert. Vertrek om 9.154 uur
1030 uur,  Dreumel, Trumelo 2-T7, coach en vervoer is de vader van Ian. Vertrek om 930 uur.