Uitslagen 18 november en programma 25 november

Uitslagen 18 november.
T1-SC Velp 1 = 8-2.
Een echte kraker in de hoofdklasse. Beide teams wilden laten zien wat zij konden en slaagden in die missie. Er ontwikkelde zich een sportieve strijd waarbij de runners up uit Velp zich stuk liepen op een ontketend eerste team. De inzet van beide partijen was hartverwarmend. Stijn was duidelijk de beste speler aan beide zijden. Mathijs moest iets meer knokken dan vooraf gedacht maar dat pakte hij goed op. Stef knokte en knokte, had het moeilijk maar pakte die uiterst belangrijke partij. Chapeau voor de Velpenaren die voortreffelijk tegenstand geboden hebben. Treffers speelt nog 1x uit tegen TIAN. Velp nog 2x waaronder de laatste wedstrijd uit tegen Cevelum. Er is nog niets beslist maar het eerste heeft erg goede zaken gedaan.
SKF 1-T2 = 8-2.
Team 2 doet wat zij kunnen maar komen er dit keer tegen de top in de eerste klas tekort. Marnix was aardig op schot, won er 1 en had er met een beetje geluk 2 kunnen winnen. Wessel pakte nog een partij. Dat was Nienke en Hugo dit keer niet gegund.
T3-Revanche 1= 6-4.
Er zit een soort taaiheid in onze derde team waardoor de uitslagen niet spectaculair zijn maar wel week voor week beter worden. De uit 6-4 nederlaag werd thuis een 6-4 overwinning. Er is nog 1 punt achterstand op Shot, de nummer 2 in de poule. Coach Gerrit zag lichtpuntjes en verbeter puntjes. Jonathan en Thomas 2x winst, Jelle in zijn nieuwe rol 1x. Stijn was ziek.
Ede 6-T4 = 8-2.
De uitslag viel wat tegen. Thuis was het nog 1-9 dus per saldo iets beter. Was ook genoeg tijd in de voorbereiding gestoken. Dit Ede team is duidelijk het beste team in deze klasse. Ayaan en Jacky konden ieder 1x tegenscoren. Dat was voor Anton nog een brug te ver ondanks nieuw materiaal.
Ede 7-T5 = 8-2.
Zelfde uitslag als thuis. Sil was dit keer de man of the match met 1x dubbel winst en 1x individueel. Quinn kon het dit keer niet bolwerken en Tieme deed ook wat hij doen kon.
De wedstrijd van T7 werd op het laatste moment wegens zieke tegenstanders uitgesteld.

Met dank aan de coaches/begeleiders Daniel, Jeffrey, Marko, Nilesh, Gerrit en Romke. Zonder wiens hulp en toewijding dit allemaal niet mogelijk zou zijn. Tevens dank aan de barmensen.

Programma 25 november.
Thuis
0930 uur, openen is Jeffrey
0930 uur, bar is Jitske
1000 uur, T4-Velp 4, coach Nilesh/Renate
1000 uur, T5-Zevenaar 5, coach Stephan
1230 uur, bar is Yvonne
1330 uur, T2-Westa 1, coach is Romke
sluiten is Albert
Uit
1300 uur Velp 3-T3. Coach en vervoer is Albert. Vertrek 1215 uur.
1400 uur Cuijk, Cevelum 2-T7. Coach en vervoer is Maarten. Vertrek om 1300 uur.