Uitslagen 11 en 12 november. Programma 18 november.

Uitslagen 11 november.
Competitie.

Getave 2-T7 = 7-3.
Uit naar Doornenburg. Nee, geen bezoek aan het prachtige lokale kasteel de Doornenburg, maar wedstrijd spelen tegen het Gendtse Getave. Dat ging zeker niet onaardig. Dat team strijd om een top positie. 3 punten zijn dus dik voor elkaar. Maarten was chauffeur en coach. Voor Keara en Cerella waren de tegenstanders iets te goed. Wesley won er als altijd 1 en Nishad als altijd 2. Luca was er dit keer niet bij.

C-jeugdranglijsttoernooi.
Er was veel gepraat in de week vooraf nodig. De spanning liep zo her en der aardig op. De resultaten ? Zie hieronder.
Ayaan won de onder 11 klasse, alle wedstrijden binnengehaald. Puike prestatie en door naar zondag met de A licenties.
Jonathan won zijn poule en hield het vol tot de halve finale. Daar een paar puntjes te kort om de finale te halen. Hij ook een puike prestatie.
Stef derde in zijn poule. Stukken beter dan zijn eerdere toernooien, vooral zelfbewuster. Scheelde niet veel of hij zat in de vervolgronde.
Dat laat zich allemaal zien. Goed werk van de spelers en van de coaches Gerrit en Nilesh die tevens het vervoer voor hun rekening namen.

Uitslagen 12 november.
B-jeugdranglijstoernooi.
Stijn Vreman nam deel aan de onder 19 junioren- Begin was heel sterk. Alleen de partij om plaats twee-drie ging helaas mis. Dus niet naar de eindronde.
Ayaan Marathe mocht met de gecombineerde klasse jeugd onder 11 en jeugd onder 13 meedoen na de winst op het C toernooi zaterdag. De beste twee per poule waren A licenties uit de j onder 13 jaar. Ayaan won de derde wedstrijd en klimt daardoor flink op de elo ranglijst.
Dus ook op zondag prima resultaten.

Programma 18 november.
Thuis
0930 uur, openen, Jeffrey
0930 uur,  bar, Danielle
1000 uur, T7-Revanche 4, Jeffrey, Maarten
1230 uur, bar, Anke
1330 uur, T3-Revanche 1,  Gerrit
1330 uur, T1-Velp 1, Daniel. De wedstrijd van vandaag
Uit
1100 uur, Veenendaal, SKF 1-T2, Romke
1000 uur Ede, Ede 4-T4, Nilesh en Renata
1000 uur Ede, Ede 7-T5, Marko