Uitslagen 18 maart 2017.

Wedstrijdronde 7 van de lopende competitie en nog 3 weken te gaan.

Dokkum 1-Treffers 1 = 8-2.
Dat was een aardig eindje koersen voor coach/chauffeur Rik. En dan was er ook nog die intocht. Dat verliep allemaal prima. Alleen, er ontbrak zeer onverwachts één speler op het appél. Ryan moest afhaken op het werkelijk allerlaatste moment. Een invaller was toen niet meer te krijgen. Hierdoor Moest het tegenwerk door Suus (de eerste wedstrijd) en door Jeffrey (de laatste wedstrijd) gedaan worden. Gelet op de tegenstand zou er met drie spelers een beter resultaat mogelijk zijn geweest.

Essentia 1-Treffers 2 = 5-5.
Dat wat ontbrak  tegen BIT 2 was er nu wel. Inzet en wilskracht. Dat was ook hard nodig om in Bemmel aan de punten te komen want er kwam niets voor niets binnen. De spelers hebben elkaar op goede wijze getest met een terechte 5-5 uitslag met voor ons Yoran 2x en Jean 2x plus het dubbel. Tom kwam erg dichtbij maar niet genoeg om de 5e games ook te winnen. Hierdoor geplaatst voor de play down (laatste vier).

Litac 2-Treffers 3 = 4-6.
De uitslag is een leuke meevaller. Thuis namelijk van Litac met 4-6 verloren. De Litacse invaller kon geen vuist maken en bij ons was Ryan net op tijd in vorm (3x winst). Maud en Koen stuurden ieder 1x winst bij.

Treffers 4 = vrij.

Litac 3-Treffers 5 = 8-2.
Alleen Feng en Arvid konden  tegenpunten. Dit Litac team was toch iets te sterk.
Met dank aan coach Daniël die de sfeer er goed in had gekregen.

Hutaf 10-Treffers 6 = 0-10.
Onze beginners zijn dan toch even wat verder dan de beginners uit Huissen. Een keertje voluit winnen mag gevierd worden door Felix, Max en Indy !

Litac 4-Treffers 7 = 7-3.
Was toch wel gezellig met drie teams samen uit spelen. Tycho was woensdag op de training goed en ook vandaag in de wedstrijd met 2x winst. Kaj won er eentje maar dat zat meer in.

Programma 25 november 2017.
10.00 uur
Treffers 4 – Hutaf 5
Treffers  5 – SMD 2
Treffers  7 – Cevelum 1
12.00 uur
Treffers 6 – Bit.nl 6
14.00 uur
Treffers 3 – Hutaf 4
Treffers  1 – Kampenion 2

Hier komt nog een wedstrijd van Treffers 2 bij in de play off ronde.