Zaterdag 25 november uitslagen.

Treffers 1-Kampenion 2 = 5-5.
Kijk, zit er toch nog veerkracht in het eerste team. Wij vroegen ons al weken af waar de veerkracht toch gebleven was. Want strijden konden onze spelers. Dat is de vorige competitie wel gebleken. Het kwam er zaterdag allemaal weer eens uit. Dat kan nog een paar leuke wedstrijden opleveren. Invaller Jean kwam dicht bij een overwinning, maar nog net niet. Suus 1x, het dubbel als vanouds en Jeffrey zowaar 2x prijs.

Treffers 2-Essentia 1 = 6-4
Een compleet andere wedstrijd dan vorige week. De Bemmelnaren kwamen slechts met zijn tweeën, maar het was toch lastig de heren er op te drukken aangezien Robin er bij hen 3 won. Jean, Yoran en Tom wonnen er alledrie evenveel. Er zit weer wat vooruitgang in het spel.

Treffers 3-Hutaf 4 = 2-8.
2-3 was de stand bij de rust en het was aan onze kant een beetje op aan het raken.
Dus terecht maar onverwacht een 2-8 nederlaag. Maud en Koen ieder 1. Invaller Nick helaas 0x. Aanvoerder Ryan werd deerlijk gemist.

Treffers 4-Hutaf 5 = 4-6.
Hier zelfs een 3-2 voorsprong bij de pauze. Daarna was de koek blijkbaar op want er kwam nog maar 1 partij bij. Dat was te weinig en daardoor een onverwachte en onnodige nederlaag. De heren waren en bleven wat onrustig, alle aanwezige hulp ten spijt. Lucas voldoende met 2 overwinningen. Giel won er onverwacht geen en Nick wel ok met 1 x winst.

Treffers 5-SMD 2 = 6-4.
Een onverwachte doch heldere overwinning. Man of the match was een dolblije Arvid met 3x winst. Meindert wist van de 0 af te komen en toonde direct allerlei ambities. Feng was solide met 2x winst.

Treffers 6-BIT 6 = 3-7.
Van te voren was op meer gehoopt, maar helaas.  Mathijs was zeer goed op dreef en liet veel goede dingen zien. Indy had met name last van de grote meiden en kwam niet helemaal aan haar beste spel toe. Ook Felix kon geen partij winnen deze keer. De inzet van de spelers was prima.

Treffers 7-Cevelum 1 = 3-7.
Goede uitslag van Floortje en Kaj tegen het hooggeplaatste Cevelum. Kay won er voor het eerst zelfs twee en Floortje won er ook 1. De pret was groot en er waren nog heel 4e games nodig voordat het uit was.

Dank aan alle coaches, spelers en ouders die er een lange en leuke Treffers dag van gemaakt hebben!