Treffers update zomer 2019

Beste (ouders van) leden,

De zomervakantie staat voor de deur, de competities zijn afgelopen en de laatste jeugdtrainingen zijn afgelopen week geweest. Sportief gezien een mooi seizoen, zowel bij de jeugd als de senioren een team kampioen en op verschillende jeugdtoernooien mooie resultaten neergezet waaronder Indy die de meerkamp finale heeft weten te halen. Daarnaast zijn hebben we de afgelopen weken verschillende keren clinics gegeven aan scholen om nieuwe leden te werven. De komende weken kan iedereen genieten van een welverdiende vakantie, al zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen ook alweer in volle gang.
De jeugdtrainingen zullen halverwege augustus weer starten. Voor de start van het nieuwe seizoen willen we graag een grote schoonmaak/klusdag houden om alles weer helemaal netjes te maken en klusje op te pakken waar we anders niet aan toe komen. Deze dag zal gehouden worden op zaterdag 10 augustus vanaf 9 uur. Wij hopen dat vele van jullie bereid zijn om hun steentje bij te dragen en vele handen maken ligt werk. Ben je erbij zaterdag 10 augustus, mail dan secretaris@treffers-arnhem.nl of schrijf je naam op het aanmeldformulier in de zaal.
Om de continuïteit van de verenging te behouden en ook in de toekomst te kunnen blijven investeren in de jeugd om zo een gezonde vereniging te blijven is sponsoring een belangrijke inkomstenbron. In de huidige tijd gaat het niet alleen om sponsoring in financiële middelen maar kan dit ook in het ter beschikking stellen van producten dan wel diensten. Wij als bestuur willen dan ook graag jou als (ouders van) lid vragen of jij zelf of misschien in de omgeving mogelijkheden ziet voor organisaties die Treffers kunnen ondersteunen. Financieel mag natuurlijk altijd maar dit kan ook zoals al aangegeven in producten zijn bijvoorbeeld prijzen voor toernooien. We hebben de eerste twee nieuwe sponsoren binnen Kantoor Tien en Freriks Badkamerinstallaties. Heb je dus ideeën voor nieuwe sponsoring of ben jij een mogelijke nieuwe sponsor laat het ons dan weten!
Daarnaast kun je als lid natuurlijk nog altijd de vereniging steunen door deel te nemen aan de Vriendenloterij (alleen 18+) , voor elke deelnemer ontvangt de vereniging geld. Een lid heeft zelfs al een prijs gewonnen! Je kan ook je online aankopen via Sponsorkliks. Stel de link onderaan als snelkoppeling in!
Namen het bestuur wensen we je een hele fijne zomervakantie!

Met vriendelijke groet,
Bestuur ATTV Treffers
Theo Wieland
Nico Wieland
Wim Engelen
Sponsor jouw sponsordoel gratis!
Koopt u wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst https://www.sponsorkliks.com/ te bezoeken.
Via de knop van SponsorKliks komt u uit bij ruim 300 winkels waar u precies hetzelfde betaalt maar gaat er een commissie naar jouw sponsordoel.
U sponsort dus gratis!

logo jouw sponsordoel Gratis Sponsoren voor jouw sponsordoel