Treffers gaat weer tafeltennissen!

Arnhem, 15 januari 2022

Beste leden, ouders/verzorgers van leden,

Allereerst nog de beste wensen voor 2022! Dat het voor iedereen een mooi, gezond en sportief jaar mag worden.

Gisteren, 14 januari 2022, heeft kabinet besloten om de maatregelen tegen het Coronavirus voor de sport te versoepelen. Dit betekent dat wij vanaf maandag 17 januari weer kunnen tafeltennissen.

Het virus is niet weg en zeker met de opkomst van de Omikron-variant van het virus zal het aantal besmettingen gaan toenemen. Tafeltennissen mag weer, maar wij moeten ons wel aan de regels houden. Een aantal regels waren er al, een aantal regels zijn aangescherpt.

De volgende regels / maatregelen blijven gelden:
Handen desinfecteren bij binnenkomst;
QR code voor 18 jaar en ouder is verplicht. Wij vragen als bestuur aan de leden die vorig jaar de controles uitvoerden, om dat dit jaar weer te doen;
Houd 1,5 meter afstand;
Kom bij klachten niet naar de zaal;
Ramen aan beide zijden moeten open;
Ventilatoren dienen aangezet te worden;
De opstelling van de zaal mag niet aangepast worden;
Er kunnen in onze zaal maximaal 24 mensen tegelijk terecht, anders is de 1,5 meter niet goed te waarborgen.

Wij spelen bij Treffers in een openbaar gebouw, het gebouw is eigendom van de Gemeente Arnhem. In alle publieke openbare gebouwen is het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar verplicht. Daar is het advies bijgekomen om tussen het spelen ook een mondkapje te dragen. Dat betekent dat wij ook een mondkapje moeten dragen, en wel:

Bij binnentreden van het gebouw;
Bij het verlaten van het gebouw;
Als je even aan de kant zit te wachten.

Deze maatregelen gelden tot er een nieuwe update komt van het kabinet. We mogen dus weer op de oude vertrouwde tijden tafeltennissen. De enige uitzondering is dat er voorlopig geen wedstrijden mogen worden gespeeld buiten de vereniging. De competities en toernooien liggen dus stil. Wanneer hier een nieuw besluit over genomen is, zullen wij jullie uiteraard weer informeren.

Voor nu, blijf gezond, houd je aan de regels en veel speelplezier!

Bestuur van ATTV Treffers Arnhem