Testevent Game11 bij Treffers

Maandag 15 januari organiseerde onze materiaalleverancier Game11 een testevent bij Treffers. Ca. 35 leden waren aanwezig, een zeer mooie opkomst.

Na een korte introductie door de voorzitter, gaven Jelco (van Game11) en Emine (gastspeelster, eredivisie dames / 2e divisie heren en pas 14 jaar) een korte demonstratie. Game11 had de nodige oefenbatjes bij zich en na de demonstratie konden de leden zelf oefenen om te kijken welk materiaal het beste bij ze past. Ook konden de jeugdleden tegen Emine oefenen en kwamen ze erachter nog een lange weg te gaan te hebben. Leden die allang weten welk materiaal ze wilden hebben, konden het gewoon aanschaffen. De batjes werden netjes geplakt door de mensen Game11.

Het testevent duurde ruim 3 uur en de leden die nieuw materiaal hebben aangeschaft, kunnen dit de komende competitie gaan testen. Excuses voor versleten rubbers zijn nu niet meer mogelijk.

Gezien de opkomst en de duur van het testevent, kunnen wij spreken van een geslaagde avond. Game11 bedankt voor de organisatie en voor onze leden: veel succes in de competitie.