Stil leggen tafeltennis t/m 19 januari 2021

Arnhem, 14 december 2020

Beste leden, ouders van leden,

Vandaag, maandag 14 december, heeft onze premier een toespraak gehouden in verband met het toenemend aantal coronabesmettingen en de voortdurende druk op de zorg in Nederland. De inhoud en de toon van de toespraak waren serieus en de boodschap niet leuk. Nederland gaat voor een groot deel in lockdown en helaas zijn alle binnensporten, waaronder ook tafeltennis, per direct stilgelegd. De opgelegde maatregelen gelden voorlopig voor 5 weken en eindigen op dinsdag 19 januari 2021. Een week voor deze datum geeft het kabinet een nieuwe persconferentie en dan zal opnieuw naar de nu genomen maatregelen gekeken worden.

Wij begrijpen dat dit geen leuke boodschap is, dat wij jullie wederom moeten berichten dat de zaal op slot gaat. Wij rekenen op jullie begrip! Zodra er nieuws is, melden wij ons.

Aangezien de maatregelen de jaarwisseling overstijgen, zullen wij elkaar dit jaar bij Treffers niet meer zien. Wij wensen iedereen, ondanks alles wat er op dit moment in de wereld gebeurd, prettige feestdagen en een goed uiteinde! Blijf gezond en laten wij hopen dat Corona in de loop van 2021 achter ons ligt.

Bestuur van ATTV Treffers Arnhem