Nog drie jeugdteams in de race om de titel!

Jeugd verslag van 26 november 2016. Een memorabel weekeinde en er komt nog iets aan !
Treffers 1-Amsterdam 1 = 5-5.
Mentaal gezien een heel wat betere wedstrijd dan de afgelopen weken. Nu er een beslissing gevallen is kent ieder zijn rol en kan er vrijuit gespeeld worden. Winston trok de kar met 2x winst. Jaimie bleef binnen zijn systeem en pakte 1 pot. Eloy op de knok ook 1x winst. Coach Wim kon hier wel mee leven.

Treffers 2-TCB 1 = 4-6.
Publiek, sfeer, goede sportieve omgeving. Alles was klaar voor de kraker in de competitie. Treffers op de adrenaline naar een ongekende 4-1 voorsprong en enkele matchpunten. Maar de ontlading kwam niet. TCB hield het hoofd koel. Treffers leidt de dans in de laatste ronde met 1 punt voorsprong. Het zal gericht moeten worden in de laatste uitwedstrijd in Nijmegen. TCB speelt tegen Essentia.

Treffers 3-SMD 2 = 5-5.
Ook in deze wedstrijd aardig wat sportief vuurwerk onder de bezielende leiding van coach Sjoob. Maud was gelukkig herstel van de nare botbreuk en kon spelen. Tom en Yoran zorgden voor de punten.

Treffers 4-Litac 3 = 8-2.
Dat had iets dikker mogen zijn gelet op de laatste uitwedstrijd. Niettemin de kansen om het kampioenschap volledig in eigen hand gehouden. Daniel heeft het team geadopteerd.

Treffers 5-TCB 3 = 2-8.
Alleen Giel kon vandaag gelijke tred houden met TCB. Hij pakte 2 wedstrijden en heeft een goed percentage gescoord. Maud en Meindert deden hun best, maar konden niet bijdragen in het resultaat.

Treffers 6-Litac 4 = 10-0.
En met één daverende klap is de achterstand op Sethone tot één punt teruggebracht. Komende zaterdag wacht de uitwedstrijd met…. Juist Sethone.
Dus ook het zesde in de laatste pot van het jaar nog 1x om de titel!

Programma jeugdwedstrijden 3 december 2016:
Taverzo 1-Treffers 1, coach en chauffeur Wim
TT Nijmegen 1-Treffers 2, coach is Rik, vervoer is Franke
Hercules 3-Treffers 3, coach en chauffeur is Sjoob
Hercules 4-Treffers 4, coach is Daniël, vervoer is Ryan
TT Nijmegen 3-Treffers 5 , vervoer is Maud
Sethone 2-Treffers 6, coach en vervoer is Albert.