Nationale jeugdmeerkampen halve en kwart finale.

De kwartfinale van de NJM wordt normaliter gehouden in het sportcentrum van Almere. De grote hal was helaas niet beschikbaar en dus moest er uitgeweken worden. Er waren zalen in Hilversum, Arnhem en Nijmegen voor nodig om het toernooi door te kunnen laten gaan.

Indy kwam dat beruchte ene puntje tekort. Zij won er twee in de halve finale meisjes welpen. Dat is dus heel erg goed voor iemand die voor het eerst meedoet aan dit toernooi. Milou stond haar bij als coach in Nijmegen.

In Arnhem speelde Mathijs in de kwartfinale bij de jongens pupillen.  Hij heeft zijn ogen goed de kost gegeven. Hij kon maar één partij echt goed meekomen. Dus niet genoeg voor de have finale maar wel goed gespeeld. Coach opa Henk toonde zich tevreden.

Suus was met coach papa Martijn inmiddels onderweg in Hilversum. Zij won er eentje. Dan werden de 2 wedstrijden waar iets op het spel stond in de 5e game nipt verloren. Bij winst was de halve finale in beeld geweest.

Alles bij elkaar goed gespeeld en een behoorlijk goed resultaat neergezet door onze spelers. Wie verder wil komen zal meer en harder moeten trainen, zover is wel duidelijk geworden.

Onze eigen mensen hebben zich in Arnhem voor een deel in Nijmegen als een solide organisatie laten zien. Gelet op de smile van de penningmeester hebben wij ook nog wat anders aan dit weekeinde overgehouden. Met een groot dank je wel aan alle vrijwilligers die zich vrijdag, zaterdag, zondag en maandag hebben ingespannen.