Laatste ronde jeugd competitie.

Eindstanden jeugdcompetitie.

Geen jeugd kampioenen deze ronde. Iedereen zat blijkbaar in de goede klasse.

SVE 2-Treffers 1= 4-6.
De opgaande lijn van de afgelopen weken kon in Utrecht worden voortgezet. Yoran won er 1, het dubbel was degelijk en du sok 1 punt. Jean voor het eerst met 2x winst en tot slot de afscheid nemende Jeffrey met 2x winst. Met dank aan Rik die het team de gehele competitie onder zijn hoede heeft gehad. Plaats zes maar wel met veel meer punten dan de vorige keer.

Revanche 1-Treffers 2= 3-7.
Er moest dik gewonnen worden wilde plaats twee nog haalbaar zijn. Het ging goed tot 0-6. Daarna gingen toch enkele partijen in de vijfde game verloren. De 3-7 is dik in orde maar levert slechts plaats drie op. Tom man of the match met 3x winst. Ryan goed met 2x winst. Lucas won er dit keer maar eentje en het dubbel was goed voor 1 punt.

Treffers 3 heeft niet gespeeld.
Eindresultaat is plaats drie in de de playdown ronde.

Treffers 4-SKF 6 = 4-6.
Meindert kon vandaag niets toevoegen. Arvid en Feng wonnen er ieder twee. Ook dit team zat in een playdown ronde met plaats twee twee als eindresultaat.

Treffers 5-Hutaf 8 = 4-6.
Hier zijn punten blijven liggen oftewel Hutaf was iets beter in het benutten van de vierde en vijfde games. Indy won er 1. Max won er 1. Felix was man of the match met 2 overwinningen. De team debuteerde in de vierde klas met een 5e plaats.

Treffers 6-Westa 3 = 4-6.
Marnix kwam niet tot scoren. Tycho daar en tegen 3x en samen 1x het dubbel. Ook hier een vrjiwel nieuw team met een derde plaats in de vijfde klasse.

De trainers beraden zich met het bestuur over de opstellingen voor dit najaar.

Hartelijk dank aan de coaches Rik, Albert, Theo, Nico, Daniƫl, Milou, Sjoob en aan alle ouders die zich ingezet hebben en dank aan al het barpersoneel van de afgelopen tien zaterdagen !