Jeugd uitslagen week 9, programma week 10.

Uitslagen jeugd week 9.

Treffers 1-De Veluwe 1 = 6-4.
In de laatste thuiswedstrijd dan eindelijk de lang gezochte overwinning. Jean 1x, Het onvolprezen dubbel 1x, Jeffrey en Yoran ieder 2x. Nu volgende week nog een redelijk resultaat tegen SVE boeken  dan kan de competitie met opgeheven  hoofd afgesloten worden.

Treffers 2-GTTC 1 = 2-8.
Uit was het nog 3-7 voor GTTC. De Groesbekers lieten er nu geen gras over groeien. Zonder omhaal van woorden lieten zij vooral hun daden spreken. Een goede tegenstander en de terechte kampioen. Lucas en Tom wisten tegen te scoren. Nu nog plaats 2 binnen zien te halen.

Treffers 3-Hutaf 5 = 9-1.
Een duidelijke uitslag tegen de concurrent voor plaats 3 in de playdown poule. Geholpen door het feit dat er slechts twee Hutaffers acte de presence gaven was het team snel klaar. Alleen Nick moest 1x passen. Koen en Maud bleven ongeslagen.

Treffers 4-TCB 1= 5-5.
Er gingen enkele vijfde games verloren, dat had dan nog iets aan verschil kunnen maken. Mathijs goed op schot met 3x winst, Arvid met 2x en Meindert helaas deze keer niets.

Treffers 5-Essentia 2 = 6-4.
Winst tegen de koploper geeft aan dat deze spelers progressie aan het boeken zijn. Dat uit zich niet elke week in grote overwinningen maar wel in dit soort partijen. Indy 2x, Felix 1x en Stijn 3x zorgden voor een degelijk resultaat.

Treffers 6 was vrij.

Alle coaches en ouders weer hartelijk dank voor een plezierige thuisdag in de Treffers dome. Sfeer en strijdlust zijn daar steeds in ruime mate te vinden. Tevens dank aan Corry en Henk!

Programma week 10.
Thuis
10.00 uur
Treffers 3-SMD 2: deze wedstrijd staat in het programma om 14.00 uur, overleg is gaande.
Treffers 4-SKF 6
Treffers 5-Hutaf 8
Treffers 6-Westa 3
Uit
10.00 uur Revanche 1-Treffers 2
13.00 uur SVE 2-Treffers 1