Jeugdactiviteiten juni.

Zaterdag en zondag 8 en 9 juni Panningen.
Indy neemt deel aan de finale van de Nationale Jeugd Meerkampen. Een twaalfkamp over twee dagen te spelen. Een flink zwaar toernooi want Indy neemt het op tegen de andere elf top meisje welpen van ons land. Vince, net geslaagd voor het diploma tafeltennistrainer 3, zorgt beide dagen voor de begeleiding. Nico is als bestuurslid aanwezig.

Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag 7 , 8 , 9 en 10 juni.
Het Internationale Jeugdtoernooi te Hasselt Belgiƫ. Vier jeugdteams dus 12 spelers voorzien van 1 begeleider en 5 coaches gaan de naam en faam van Treffers hooghouden. Donderdag om 19.30 uur spullen inlanden. Vrijdag de heenreis en tentjes bouwen. Zaterdag en zondag in de ochtend teamtoernooi en in de middag het individuele toernooi. Maandag afsluitend het teamtoernooi en de prijsuitreiking. Vanuit Hutaf (Joeri en Jesper) en vanuit SKF (Dani) is er versterking, d.w.z. zijn gaan dit keer niet als vereniging en spelen voor deze keer bij ons mee.

Zaterdag 15 juni.
De laatste kans om een B licentie als jeugdspeler in dit seizoen te behalen. Lucas, Feng en Mathijs reizen af naar Aalsmeer.