Jeugd kwalificatie toernooi 2017 Aalsmeer.

Het laatste belangrijke jeugdtoernooi voor het seizoen 2016/2017 werd gehouden op 17 juni 2017 te Aalsmeer. De organisatie van HTC Hoofddorp zorgde zoals altijd voor een prima toernooi. De weergoden werkte dit keer ook goed mee, zodat het in de zaal goed toeven was.
De spelers die nog geen B licentie voor het nieuwe seizoen bezitten kondenĀ er tijdens dit toernooi eentje verwerven. Degenen die nog wat punten te kort komen konden punten scoren en zo hun licentie behouden.
Treffers kwam met Ryan van Dijk (junior), Lucas Willemsen (kadet) en Feng Janssen (pupil) voor de dag. Alle drie de spelers waren goed gemotiveerd en hebben hun beste spel op tafel kunnen leggen. Vooraf waren de verwachtingen niet al te hoog. Gaandeweg de dag bleek dat onze jongens goed mee konden komen. Ryan kwam in een zeskamp tot 2 overwinningen en miste de plaatsing voor het hoofdtoernooi maar op een enkel puntje. De geur van de b licentie was al ruikbaar. Lucas begon goed maar raakte zijn ritme kwijt in de loop van de middag. Daar zat duidelijk meer in. Feng won drie wedstrijden en miste maar net de vervolgronde. Ook bij hem was de B licentie al zichtbaar aan het worden.
Met dank aan de coaches Peter, Jeffrey en Albert werd ook dit toernooi positief afgesloten.

Feng, Ryan en Lucas.

feng2016voorjaar - RyanvDijk2Small2016voorjaar - LucasWillemsen2Small.