Indy en de meerkamp finale 2019.

Zoals al eerder gemeld heeft Indy zich geplaatst voor de finale van de NJM 2019. Twee dagen hard werken in Panningen. In de voorbereiding had Vince Indy al een paar keer goed ingespeeld. Daarnaast  trainde zij mee op de groepen van Albert. Oma en moeder Ellen zaten ook in het voorbereidende complot. Nico was als supporter de hele zaterdag aanwezig.

Op dag één kwamen zoals verwacht de top spelers aan de beurt. Gelet op het niveau en alle prikkels die op Indy afkwamen was dag één vooraf gezien als een zware dag.  Op zaterdag werd er dus niet gewonnen.

Een goede nachtrust en wat goede voeding zorgden voor een redelijk frisse Indy op de zondag. Hierdoor kon zij de situatie veel beter aan. Dat leverde twee keurige overwinningen op en plaats tien in de eindrangschikking. Indy is nu officieel de nummer tien van Nederland bij de meisjes welpen. Dat is een felicitatie waard!

Indy’s volgende optreden is tijdens de jeugdcup. In het eerste weekeinde van juli spelen de pupillen en welpen jeugdselecties bij de acht afdelingen van de NTTB tegen elkaar. Vince zal er zijn als coach.