Hoofddorp 2022.

Het B kwalificatietoernnoi in Hoofddorp is met de dit jaar niet gespeelde Jeugdcup het slotstuk van het wedstrijdseizoen. Hier ligt altijd een mooie kans om de net verloren B licentie terug te winnen of er eentje voor het eerst te veroveren. Men speelt in de toernooiklasse (leeftijd) van volgend jaar.

Onze delegatie bestond uit Marnix, Stef, Levi en Stijn. Marnix en Stef wonnen games maar geen wedstrijden. Goede inzet van die twee maar nog niet in staat de wat sluwere opponenten genoeg onder druk te krijgen. Levi wist plaats drie in de poule te veroveren en mocht als beloning in de kwartfinale aantreden tegen TVO-er Bram Diepveen. Die had zijn hoofdklasse ervaring nodig om Levi af te stoppen. Stijn haalde dit keer de finale. Tot en met de finale was hij heer en mester, maar in de finale even niet scherp genoeg. Wederom een TVO-er zijnde Cas Swachower als tegenstander. Die liet er geen gras over groeien, hij wilde zijn B terug.

Met Daniƫl en Albert op de coachbank was die kant van het verhaal goed geregeld. Onze dank tegens aan Yvonne en Michel die ons geheel belangeloos door het hele land gechauffeerd hebben en goed hebben aangemoedigd. Treffers was duidelijk als team aanwezig.