Hasselt 2023.

Met de Pinksterdagen naar Hasselt Belgie. Met uitzondering van de covid jaren is Treffers, alleen of in combinaties met andere verenigingen, al meer dan twintig jaren van de partij. Zo ook in 2023. Het voorbereidende comité bestond uit Bart Reef, Daniel Sinke, Jeffrey Peek en Albert Janssen. Jeffrey haakte later af wegens werkzaamheden.

Uiteindelijk gingen er drie teams mee. De  A boys, Stijn, Roemer, Mitchell en Mathijs. De B boys, Stef, Thomas, Hugo en Max. De B girls, Anna en Nienke. Het verblijf als altijd op de camping De Beukenhof. Dit jaar fantastisch weer, dus dat was beter dan de vorige periode, al kon het ´s nachts nog wel fris zijn. Lastig waren de pollen in de lucht. Daar had vrijwel iedereen last van. Normaal is de vermoeidheid voelbaar op de laatste speeldag. Nu was de pret de avond ervoor al redelijk op. Met een enkele uitzondering was de energie helemaal op zondag vond. Het was in ieder gezellig bij de tent.

Eén resultaat stak er uit en is op de club te bewonderen. Onze dames speelden zeker geen groots toernooi, maar bij de prijsuitreiking kregen zijn een grote beker mee als beste B Girl team. Waarvan acte.

Liefhebbers kunnen al intekenen voor volgend jaar. Net als nu wachten ons duitsers, nederlanders, belgen, luxemburgers, fransen, polen, ieren, britten, en wat niet al meer.

Dank een Hanneke, Bart, Anke en Hilde voor het vrijwillige vervoer van alle spelers.