GK Jeugd 2024.

GK Jeugd 2024.

In de vertrouwde Jan Massinkhal te Nijmegen traden op 6 januari 2024 12 Treffers spelers met acht coaches aan voor de kampioenschapen van de NTTB Regio Gelre. Zoals al merkbaar is in de aantallen spelers in de jeugdcompetitie is er een stijging in het aantal toernooi spelers. Dat is goed, maar het kan nog wel beter.
Gespeeld werd in een klasse dubbel (leeftijd gebonden), open (elo niveau) en eigen niveau (grofweg leeftijd/licentie). Voordeel van het huidige systeem is dat er veel gespeeld kan worden. Nadeel is 9.00 uur beginnen en de laatste finales om 19.30 uur. Die eindtijd moet terug naar 18.00 uur. Al onze spelers waren keurig om 8.00 uur aan het inspelen. Voor onze chaeufferus de pech dat er toen nog geen koffie was.

Kampioen van Gelre in de onder 17c2 werd Nienke Aukema. Vrijwel de hele dag bijgestaan door coach Milou. Mooie prestatie en bewijs van de geboekte vooruitgang in de afgelopen periode.

Verloren finales hadden wij er twee van:
o23c Wessel de Jong, in de ochtend boos want even zonder coach. Maar dat kwam later allemaal nog helemaal goed. Goede finale en dik ok.
dubbel onder 23. Eervolle nederlaag ergens diep in de 5e game voor Stijn en Marthijs. Was pas rond 19.30 beslist.

Verloren halve finales:
onder 13c, Jonathan, pas diep in de 5e game gebogen voor de latere winnaar.
onder 15 ab, Anna, in een poule met louter jongens
onder 23ab, Stijn Vreman in een goede pot met Joshua van TTV Ede.
onder 23c2, Max, die helaas van Wessel verloor
X01, nogmaals Stijn die van de latere winnaar verloor. Stijn heeft voor het meeste sport vermaak namens Treffers gezorgd aan de top van het toernooi.
X02, mooie prestatie van Stef. Nu nog tot het einde leren uitspelen. Vorm is groeiende.
X05, Jacky na een eindeloos lijkende serie wedstrijden. Hij krijgt zijn emotie steeds beter onder controle en dat hielp.

Helemaal gesloopt was Nishad, die volgens zijn vader nog nooit zoveel had gelopen op één dag. Prima inzet. Eindigde ergens in een kwartfinale.
Nieuw eerste teamlid Marco deed mee onder de Taflan vlag en was twee keer dicht bij goud. Puike prestatie o.l.v.. coach Joan.

Hard werk, maar geen beloning voor Jelle. Nog ietwat zoekende naar de definitieve spelstijl. 
Mathijs speel individueel verdienstelijk, maar mist nog wat vastheid om het helemaal af te kunnen maken. Erg goed in het dubbel.
Quinn deed het goed, maar de dag was toch iets te lang voor onze jongste.

Zeer veel dank aan de groep coaches`Romke, Milou, Bart, Theo, Daniel, Martijn, Gerrit en Albert. 

De sfeer was uitstekend. Mensen hadden echt steun aan elkaar. Ook om 19.30 was de steun nog goed hoorbaar in de zaal. Ook de ouders hielepen positief door hun kinderen de hele dag goed te ondersteunen.