B en C toernooi Assen.

Het jaarlijkse jeugd B ranglijsttoernooi te Assen werd gehouden op zaterdag 16 december. Er zijn niet zo heel veel jeugd B licenties op dit moment maar degenen die wat wilden hadden zich toch aangemeld. Waarvan twee van Treffers.
Anna trof een gecombineerde klasse meisjes onder 13 en meisjes onder 15 jaar aan. Geheel foutloos was onze Anna tot de finale. In de finale veel punten gescoord maar nog niet genoeg om al een A licentie te veroveren. De voorbereiding van de afgelopen periode met veel interval werk met Vince en coaching door Daniel leverde goede resultaten op
Broer Mathijs had er ook zin in. Zijn klasse was echter over twee volle groepen goed bezet en dan moet je dus de divisiespelers en andere getalenteerde spelers de voet dwars zetten. Inzet ok, maar niet vast genoeg om echt bovenin mee te kunnen doen.
Tevredenheid bij coaches Daniel en Bart ter plekke en trainer Albert thuis.

 

Zondag was de variant van het toernooi te Assen met deĀ  C licenties.
Nishad had zich aangemeld. Hij wilde wel eens weten wat dat was zo n toernooi. Hij weet het nu. Je wordt de hele dag aan het lopen gezet. Alles wat nog niet zo goed gaat komt aan de orde. Oftewel hij heeft een hele boel nuttige ervaring opgedaan. Wedstrijden winnen is voor een andere keer.

Stef had zich dit keer meer voorgenomen. Hij had een leuke plaatsing, maar ook veel concurrenten. Na een dag lang en hard werken, daar heeft Stef geen moeite mee, op plaats vier terecht gekomen. Stiekem was er op iets meer gehoopt gezien de vorm van de laatste tijd. Op serveer/ontvang gebied moet er nog werk verricht worden. Dat weten wij dan ook weten wij dan ook weer.
Zeer veel dank aan Franke, die rust bracht waar het nodig was en de hele dag als coach actief is geweest. Dank aan Hilde voor het vervoer de aanmoedigingen.