Op zaterdag 18 januari vonden de Jaarlijkse Clubkampioenschappen plaats, waarbij de jeugd ‘s-morgens speelde en de senioren vervolgens in de middag.
De jeugd viel mij op, omdat de meesten onder hen met de nodige gedrevenheid speelden, waarbij in sommige gevallen zelfs een traantje werd gelaten.
Omdat er door de meesten met volle inzet werd gespeeld, kregen de kids vroeg of laat toch honger.
Tegen lunchtijd moesten de barmedewerkers op volle toeren werken om de honger van vele kinderen te stillen.
Met name de tosties gingen als warme broodjes over de toonbank.
Gelukkig kwam Corrie bijspringen om iedereen achter de bar te bedienen. Corrie kreeg zelfs versterking van een 3 jarige kleuter, dat misschien ooit onze bar bij Treffers zal bemannen.
Bij de A jeugd wist Mitchell Lucas in een spannende strijd te verslaan. Bij de B jeugd nam Ferron het op tegen Anna. Anna wist uiteindelijk beslag te leggen op de 1e plaats.

In de middag was het tijd voor de senioren om zich van hun beste kant te laten zien.
Er werden eerst voorrondes gespeeld. De vonken vlogen bij vele partijen eraf. Ik heb schitterende partijen gezien. Ik vond, dat de jeugdige deelnemers goed partij gaven. Treffers mag blij zijn met deze aanstormende jeugdspelers, die het verloren blazoen ongetwijfeld ooit opnieuw elan zullen gaan geven.
Uiteindelijk bleven er 4 strijders over. Bij de senioren A moest Daniel het onderspit delven in een spannende krachtmeting tegen Stephan en bij de senioren B versloeg Jan Willem op verrassende wijze Gerrit.
Moe, maar voldaan togen de meeste deelnemers naar huis.
Opgemaakt door René van den Bergh