38.Treffers 1-ATTV 1 19-1
47.Relax 1-Relax 2 10-10
56.Odion 2-Treffers 2 12-8
Het nieuwe tafeltennis seizoen 2015/2016 is geopend in de mooie zaal van Relax in Didam.
De jarige Siegfried beet het spits af tegen Daams en wist zich zelf geen goede dienst te bewijzen door beide sets te winnen, het werd tenslotte 1-1.
Pim kwam vervolgens tegen Masselink in de tafeltennis arena en kwam niet verder dan een 2-0 nederlaag, alhoewel Pim in de de 2de set goed bij bleef.
De nieuwkomer Ruud, moest tegen Koskamp aantreden en wist er een verdienstelijk gelijkspel uit te halen 1-1
De voorlopige stand was hiermee op 4-2 gekomen.
Het dubbelspel werd gespeeld door Siegfried/Pim tegen Daams/Masselink, de 1ste set werd oevrtuigend gewonnen door team Treffers, wat de stand overigens niet aangaf 18-21.
De 2de set werd door team Odion 2 ruim gewonnen 21-12, waardoor de stand gelijkelijk verdeeld werd, 1-1.
Siegfried moest het vervolgens opnemen tegen Masselink, en moest helaas het onderspit delven tegen een superieure Masselink, 21-10 en 21-15.
Ruud deed het tegen Daams stukken beter en won verdiend met 0-2, setstanden, 15-21 en
13-21.
De tussenstand was hiermee op 7-5 gekomen voor Odion 2.
Pim moest het vervolgens opnemen tegen Koskamp, de 1ste set was een spannende aangelegenheid, het werd tenslotte 23-21, de 2de set liep het al een stuk moeizamer voor Pim en verloor bijna kansloos met 21-11.
Ruud verloor zijn laatste partij tegen Masselink met 21-11 en 21-18, wat de tussenstand op 11-5 bracht.
Siegfried kon de stand nog enigszins dragelijk maken en speelde gelijk tegen, tegen Koskamp werden de set gelijk verdeeld, 1-1 en de setstanden waren ook gelijk, 21-18 en 18-21
Pim ging de laatste partij tegen Daams aan de slag, de 1ste set kwam via een 21-23 winst tot stand, de 2de liep het al een stuk soepeler en wist deze ook in winst om te zetten, 16-21.
De eindstand was hiermee op 12-8 gekomen voor Odion 2.
Een slechte start van een nieuw seizoen waarin een nieuwe formule door de competitieleider tot stand was gekomen, 9 teams, spelen ieder 1 keer tegen elkaar, na afloop van deze competitie zullen de nummers 1 t/m 5 spelen voor het kampioenschap en de nummers 6 t/m 9 voor de onderste plaatsen.
Donderdag 22-10-2015 Babberich
19.Shot-Taverdo 6-14
28.Odion 1-ATTV 1 19-1
37.Treffers 1-Relax 2 15-5
46.-Relax 1-Treffers 2 18-2
Deze avond moesten we het opnemen tegen de kampioen van 2014/2015 uit de hoofdklasse recreanten.
Ruud trad als eerste op tegen Budde van relax 1, de 1ste set ging kansloos verloren met 21-11.
In de 2de set wist Ruud zich te herpakken en verloor helaas deze set ook, maar nu met 21-19.
Ook Siegfried kon het niet bolwerken tegen Hagen, de setstanden waren; 21-13 en 21-16.
Nu stonden we al met 4-0 achter, de sterkte van onze tegenstander afmetend naar de uitslagen van het vorige seizoen, voorspelde dit niet veel goeds.
Pim kwam vervolgens tegen Willemse tegenover de tafel te staan en bakte er in de 1ste set niets van 21-7, de 2de set verliep iets succesvoller, mede door onnodige fouten van zijn tegenstander, 21-17.
Het dubbelspel werd gespeeld door Budde/Hagen en Siegfried/Pim, de 1ste set ging glansrijk naar team Treffers 2 met 21-23, zwaar bevochten, maar toch.
De 2de set liep toch weer even anders dan wij gedacht hadden, 21-15.
De tussenstand was inmiddels al uitgelopen naar 7-1.
Ruud kon na zijn verdiende rustpauze tegen Hagen gaan spelen, in de 1ste set kon Ruud helaas niet bijblijven, het werd dan ook 21-14, de 2de set verliep wat gunstiger, maar moest toch ingeleverd worden, 21-19.
Pim kwam er tegen Budde niet aan te pas en wist derhalve geen set te winnen, 21-11 en 21-15.
Helaas liep de achterstand steeds verder op en was nu al 11-1.
Siegfried mocht het nu tegen Willemse proberen, maar ook hij kon geen vuist maken tegen de voormalig kampioen, alhoewel Siegfried aardig bij bleef, verloor hij twee maal met 21-16.
Pim kwam nu aan de tafel tegenover Hagen, was een korte partij waarin Pim weinig punten pakte, 21-7 en 21-4.
Ruud speelde zijn laatste partij tegenWillemse en kwam hierin niet verder dan 21-9 en 21-12.
Siegfried wist in de laatste partij nog enige spanning terug te brengen door Budde het vuur na aan de schenen te leggen, de 1ste set werd ruim gewonnen met 9-21.
De 2de set bleef tot het laatst toe spannend en werd beslist in de verlenging, 22-20.
Helaas verloren we deze wedstrijd door een te groot klasse verschil met 18-2.
Woensdag 18-11-2015 Arnhem
18.Shot-ATTV 1 6-14
27.Odion 1-Relax 2 9-11
36.Treffers 1-Treffers 2 18-2
45.Relax 1-Odion 2 15-5
Op 18 november moesten we tegen het eerste team van de Treffers, die het vorige seizoen in de hoofdklasse goed overeind waren gebleven.
Siegfried beet deze avond het spits af tegen Pelgrom, de kaarten werden meteen geschud en Siegfried kon geen vuist maken, het werd derhalve 21-14 en 21-13.
Ook Pim kon tegen Molenaar geen potten breken, het werd 21-8 en 21-11.
Ruud wist tegen bakker nog enige tegenstand te bieden, maar moest ook het onderspit delven,
21-17 en 21-13.
Het dubbel tegen Molenaar/Bakker en Siegfried/Pim ging vervolgens ook verloren met 21-16 en 21-14.
Siegfried wist gelukkig nog een punt te pakken tegen Molenaar, 21-13 en 19-21.
Ook Ruud liet zich van zijn beste kant zien en scoorde een punt tegen Pelgrom, 22-20 en 19-21.
De tussenstand was inmiddels al dramatisch opgelopen naar 10-2 voor team Treffers 1.
Pim kwam nu tegenover bakker te staan, en wist in deze partij niet te overtuigen en verloor kansloos met 21-9 en 21-10.
Ruud tegen Molenaar ging gelukkig al iets beter, maar ook hier werden beide sets verloren
21-12 en 22-20.
Siegfried kon in de 1ste set tegen Bakker goed meekomen, maar verloor helaas de set met 21-19.
De 2de set liet Siegfried het lopen, 21-8.
De laatste worsteling van de avond Pim tegen Pelgrom, ging tegen verwachting redelijk gelijk op, maar toch werden beide sets verloren 21-16 en 21-16.
Ook deze avond werden we afgedroogd door een ex hoofdklasseteam, met 18-2.