Verslag 15 april 2017

Argus-Treffers 1 = 8-2.
Jaimie en Eloy pakten ieder een punt in het hoge Noorden. Er viel volgens coach Wim helaas weinig te genieten. Het team bivakkeert op plaats vijf.

Hercules 2-Treffers 2 = 5-5.
De tweede wedstrijden met en tegen Hercules uit Terborg. Doel was het plaatsen voor de finale van de play offs om het kampioenschap jeugdteams afdeling Gelre. Zowel uit als thuis kwam er een 5-5 uitslag uitrollen. Spannende wedstrijden met eindeloze en fraaie rally’s en natuurlijke kostelijke missers waren ons deel. Aan het einde van de rit moesten de games geteld worden. Hercules was beide keren de bovenliggen partij met bij ons 18-20 en bij hen 19-17 als game saldo. Petje af voor coach Rik, Franke (2 uit 6), het dubbel (1 uit 2), Suus (2 uit 6) en kopman Jeffrey (5 uit 6). Prima resultaat nadat het team bij keuze mocht promoveren als nummer 2 uit de eerste klas. Er komt volgende week een wedstrijd om plaats 3 en 4 tegen Litac. Plaats en tijd zijn nog niet bekend. Hercules 2 speelt om de titel tegen SKF 3.

SKF 4-Treffers 3 = 5-5.
Een ontketende Tom bracht 3 punten veilig naar huis. Yoran was en bleef degelijk met 2 overwinningen alleen Maud kon er helaas geen punt aan toevoegen. Met een beetje goede wil is plaats twee in zicht.

Treffers 4 was vrij.

Getave 1-Treffers 5 = 10-0.
OK, Getave is de kampioen en zij zijn sterker, maar dit was tocht een iets te dikke uitslag. Ruard, Giel en Arvid konden er weinig van maken vandaag.

TT Nijmegen 3-Treffers 6 = 6-4.
Geen onredelijke uitslag. Feng en Maud wisten er ieder twee te winnen en Meindert had mogelijkheden op zeker 1x winst, maar dat mislukte net. Het team draait heel behoorlijk mee in de middenmoot.

TCB 2-Treffers 7 = 8-2.
Max en Indy wisten samen twee punten mee te nemen uit Beuningen. Het 7e staat nu keurig op de vierde plaats>

TVO 2-Treffers 8 = geen uitslag bekend.