Uitslagen zaterdag 24 februari 2018.

Bosman Wezep 1-Treffers 1 = 4-6.
Inmiddels de traditionele uitslag voor onze dames. Uitblinker Milou was 3x de sterkste, kort daarop gevolgd door Suus met 2x winst en Maud met 1x winst. Zoals het nu staat is plaats twee haalbaar en dan lonkt de 2e divisie !

Taverzo 3-Treffers 1 = 8-2.
Jeffrey 1x en het dubbel. Dat lijk minimaal maar is toch het resultaat van hard werken/ Yoran had met een beetje geluk er nog iets meer uit kunnen halen.

Shot Wageningen 1-Treffers 2 = 4-6.
Een spannende wedstrijd waarbij alle spelers aan beide zijden van de medaille goed getest werden. Lucas moest alle zeilen bijzetten om er 1tje te winnen. Ryan kwam tot hetzelfde resultaat, maar dan iets gemakkelijker behaald. Tom, die wegens examens niet zo veel kan trainen, was heer en meester met driex winst. Tel het dubbel erbij en dan is de einduitslag duidelijk. GTTC 1, Treffers 2 en Zevenaar 1 zullen het bovenin uit gaan vechten.

Getavé 1-Treffers 3 = 7-3.
Koen 2x en Nick 1x dat is normaal. Maud J 0x en dat is helaas niet zoals wij dat van haar gewend zijn. Hierdoor een te dikke nederlaag en eens even afwachten wat wij nog kunnen halen in deze poule.

Treffers 4-Sethone 1 = 2-8.
Feng moest drie maal het hoofd buigen waarvan 2x in de vijfde game. Arvid keurig 2x overwinning, Meindert dit keer geen score. Sethone is bezig een goede serie neer te zetten.

Treffers 5-SKF 8 = 4-6.
1x Indy en 3 punten omdat de tegenstanders met zijn tweeën op kwamen dagen. Geflatteerde maar overigens geheel correcte nederlaag.

Treffers 6-TVO 3 =7-3.
Kaj = 2x winst, Tijcho = 2x winst en Marnix 1e winst en de beide dubbels werden keurig gewonnen. Allen Cevelum lijkt niet te kloppen dus tweede plaats is in beeld?