Uitslagen week vijf programma week zes.

Uitslagen week vijf.
Treffers 1-Amsterdam 78 1 = 2-8.
Het debuut van Mathijs luisterde hij op met één overwinning, meer was mogelijk geweest. Mitchell scoorde één keer en had ook kans op meer. Moet nog een knopje om dat beter te krijgen. Koen deed zijn best. Hij weet waar hij staat. Coach Jeffrey ziet verbeteringen en verbeterpunten. De herrie in de zaal kwam geheel van Amsterdamse zijde. Ook daar een verbeterpuntje.
Treffers 2-Hutaf 2 = 6-4.
De wedstrijd werd in Nijmegen bij Tn gespeeld zoals vooraf afgesproken vanwege het lenen van Roemer en Thijmen. Roemer was er niet. Thijmen, uitvoerig aangevuurd door coach Daniel en de aanwezige Nijmegenaren, kwam dit keer wel tot winst en was daar uiteraard blij mee. Invaller Tom kon niets bedragen. Stijn won er 1 en was dichtbij een tweede overwinning.`Hutaf was met twee spelers afgereisd waardoor er vooraf al drie punten voor ons waren. De 4-0 voorsprong en ook nog 6-2 voorsprong leverden een 6-4 eindstand op. Team 2 stijgt op de ranglijst.
Treffers 3 was vrij.
Treffers 4-Tian 1 = 1-9.
Zonder kopman Wessel (ziek) zou deze wedstrijd een lastig verhaal worden. Marnix won nog zijn eerste wedstrijd o.l.v. invaller coach Gerrit. Maar daarmee was de koek op. Damian scoorde nog een 5e game maar die viel de verkeerde kant uit.
Treffers 5-Cevelum 1 = 0-10.
Vierde en vijfde games genoeg, maar geen overwinning voor een van ons. Coach Mark loofde inzet en werklust van Anna, Ferron, Hugo en Stijn. Cevelum was een maatje te groot.
Treffers 6-Hutaf 3 = 3-7.
Jursey 1x en Stef 2x zorgden voor de punten. De dubbels en de wedstrijden van Thomas en William vielen de verkeerde kant uit. Hutaf 3 was een slagje beter in omzetten van kansen naar wist. Coach Albert kon er mee leven.
Treffers 7-HTTC 2 = 6-4.
Aanvoerder Jelle was helaas ziek en vaste coach Martijn kon er niet bijzijn. Inval coach Romke zette al zijn kunde en ervaring is en boekte een goed resultaat. Nienke won er 1 en 1 dubbel met Jonathan. Jonathan was de man of the match met 4 overwinningen en 1 gewonnen dubbel. Het is erg spannend in de starterscompetitie. Team 7 ligt 1 punt achter op koploper Revanche.
Het was druk en gezellig in de Treffers-dome. Hartelijk dank aan alle supporters en de barmensen die alles in goede banen hebben geleid.

Programma week zes.
Zaterdag 23 oktober:
1400 uur, zaal open.
1430 uur, Treffers 6-Litac 4, coach is Albert.
1430 uur, Treffers 7-ONI 3, coach is Martijn.
Zondag 24 okrtober:
Voorronde NJM afdeling Gelre, speelzalen nog niet bekend.
Spelers: Nienke, Anna, Mitchell, Stijn V, Roemer, Hugo, Jursey, Ferron, Jelle, Jonathan.