Uitslagen jeugd 4 februari en programma 11 februari 2023

Uitslagen 4 februari 2023.
Treffers 7 was vrij.
Bijmaat 1-Treffers 1 = 3-7.
Een erg goede revanche op de smadelijke o-10 in de eerste week. Stijn had zich vrijdagavond bij de senioren al goed warm gespeeld en was niet te stoppen  door de Huizenaren. Ook onder grote druk diep in de 5e game bleef zijn hoofd koel. Man of the match dus met 3x winst. Roemer hoestend en proestend en hard werkend toverde hij 2 overwinningen op het  bord. Alleen de lange noppen speler van Huizen leverde teveel problemen op. Mitchell vocht met zichzelf en met zijn materiaal. Eigenlijk ging er niets totdat met een 0-2 achterstand Stijn de goede woorden vond en  Mitchell alsnog soepel naar 1 overwinning door wist te zetten. Het dubbel was ook ok. Coach Albert vond het prachtig. Team staat nu in de middenmoot.
Treffers 2-SKF 2 = 3-7.
Volgens coach Daniel heeft iedereen zijn/haar niveau goed gehaald. De 2-1 voorsprong viel helaas niet verder uit te bouwen.  Stef, Anna en Max alle drie op het scorebord. Nu vierde op de ranglijst.
Velp 2-Treffers 3 = 4-6.
Velp zonder Tobias was een prooi voor met name Marnix die er 3 wist te winnen, Hugo en Nienke debuteerden op dit niveau en wonnen ieder 1 wedstrijd en hadden ook een goede bijdrage aan de dubbels.  Coach Romke kon tevreden zijn. Het team kan goed mee in deze klasse.
Velp 3-Treffers 4 = 4-6.
De tweede opvolgende overwinning van dit nieuwe team. Coach Gerit heeft de schwung er aardig inzitten. Stijn, Jonathan, Thomas en Jelle alle vier goed gescoord en de beide dubbels werden gewonnen. Heet team staat nu op kop in de derde klasse. Het is nog te vroeg om echt te gaan juichen.
Treffers 5-SKF 4 = 3-7.
De eerste punten zijn binnen. Damian hield de eer hoog met 2 overwinningen. Rachel en Wessel wisten hun dubbel te winnen. Met dank aan coach Renate voor het aanvuren van het team. Slechts 1 punt achter op HTTC 2 en Ede 5.
Treffers 6-SKF 5 = 5-5.
Na de start was Ayaan even de weg kwijt. Maar hij vond zijn goede humeur later toch weer terug. Sommige tegenstanders waren erg goed en andere juist weer niet, 5-5 is daarom een goed resulaat.  Team 6 staat nu 1 punt achter op koploper SKF. Er kan nog van alles gebeuren. 
Dank aan alle coaches en alle barmensen voor de ondersteuning.

Programma 11 februari 2023.
Thuis
1200 uur zaal openen door Gerrit
1230 uur bardienst door Yvonne
1300 uur T3-Litac 2, coach is Albert
1300 uur T4-Litac 3, coach is Gerrit
Sluiten doet Albert.

Uit
1500 uur, Hazerswoude, Avanti/TOGB 1-T1, coach is Geoffrey, vervoer is Anke
1030 uur, Huissen, Hutaf 2-T5, coach en vervoer is Renate
1030 uur, Huissen, Hutaf 3-T7, coach en vervoer is Albert
0930 uur, Renkum, Kracht en Vriendschap 1, coach en vervoer is Nilesh

Team 2 is vrij.