Uitslagen en standen 23 september 2017 jeugd.

In een sfeervolle Treffersdome met veel gasten, oudere en broers en zussen kwamen de volgende resultaten tot stand.

T1-Dokkum 1 = 3-7.
De Friezen gelden als een koppig en standvastig volkje. Zie ook het team van Dokkum 1. Zij lieten ons eerste team zien hoe er met veel strijdplust gespeeld en gewonnen kon worden. Eigenlijk de eigenschappen waar ons eerste team ook vaak tot succes is gekomen. Vandaag dus niet ondanks enkele leuke partijen. Ryan speelde de zenuwen van zich af en liet bij vlagen zien waarom hij op plaats 1 staat (1x winst). Suus pakte haar wedstrijdje goed mee. Alleen Jeffrey zijn hoofd zat nog vol met andere zaken, uiterst begrijpbaar.

T2-Hutaf 3= 5-5.
Treffers zocht herstel van de vorige week te dik verloren nederlaag tegen Hercules. Jean en Yoran legden de schroom af en gingen voluit voor de punten. Beiden met twee overwinningen en dat leet meer op te leveren. Tom was echter helaas niet in goede doen. Met 0 punten kreeg hij te weinig loon voor zijn harde werk. Het team zal nog een tandje bij moeten schakelen in de hoofdklasse.

T3-Litac 2 = 4-6.
Vuur zat er vooral in de eerste drie wedstrijden, die tot ver in de vijfde game aanhielden. Maud was de sterkste deze keer met twee overwinningen.

T4 was vrij

T5-Litac 3 = 5-5.
Nog een keer een wedstrijd met en tegen Litac. Ook hier een fabuleuze start van ons team resulterend in een 3-1 voorsprong. De laatste serie van drie wedstrijden was echter geheel voor Litac zodat wij op een verdiende 5-5 uitkwamen.

T6-Hutaf 10 = 10-0
De beginners van Treffers hadden net iets meer ervaring dan de beginners van Hutaf. Dat was dus even schrikken voor de Huissenaren want 10-0 werd wel als veel gezien, Felix maakte een onopvallend doch keurig debuut.

T7-Litac 4 = 3-7.
En nog een keert Treffers tegen Litac, maar dan met de jongst spelers in actie. Voor het zevende kwamen Indy en Tycho in actie. Kajs was helaas op het laatste moment verhinderd. Behalve twee dubbels wist alleen Indy het hoofd koel te houden en dat deed zij met één overwinning. Volgende keer maar weer beter.