Uitslagen 5 en 6 april programma 13 april.

Uitslagen 5 en 6 april.
5 april
TIAN 1-Treffers 2 = 8-2.
Niet de perfecte uitslag maar een redelijke prestatie voor ons jonge tweede team.  De aanvangstijd speelde een rol maar niet de hoofdrol. Echte scherpte ontbrak toch wel af en toe. Jonathan wist er 1 te winnen en was vooral bezig niet uit te glijden. Anna moest alles in 1 wedstrijd persen en die won zij ook. Hugo zit volop in de examensfeer. Enige voordeel voor hem was dat hij dit keer op de fiets kon komen. De sfeer was vriendelijk en gemoedelijk.
6 april.
Trias 1-TTVN/Treffers 1 = 4-6.
Het team van Jelle, David en onze Stijn staat op kop en dat zal zo blijven. Alleen de laatste twee wedstrijden zakten zij wat weg waardoor de uitslag spannender leek dan hij was.
T1-Actief 1 = 7-3.
Gesteund door de gesprekken van van de week en het opgekomen eigen publiek deed de zon zo her en der doorbreken. Als Stef ook nog de lach op zijn gezicht weet te toveren dan is zelfs plaats twee nog te bereiken.
Hutaf 1-T2 = 8-2.
Dat is een betere prestatie dan de wedstrijd uit bij TIAN van vrijdag. Max knipte Sem geheel onverwachts en Anna wist Cas te verschalken. Er waren voor de goed spelende Max en Jonathan nog meer kansen maar die gingen in de 5e game teloor. Verder dan plaats 5 gaan wij dit keer niet komen. Aan de top is het spannend tot het laatst al is Velp de favoriet.
T3-Westa 1 = 4-6.
Vooraf werd een beetje opgezien tegen de stug spelende Westervoorters. Uit was het boekje vrijwel bol en maar 2 punten voor ons. De wil om niet te versagen was echter groot. Zowel onze spelers als Daan en Daan speelden of hun leven er van af hing. Tot de laatste games ging het ergens over. Nienke, Bence en Wessel ieder 1x en 1 van de dubbels. Een partij om in te lijsten.
Ede 3-T4= 9-1.
Altijd leuk om te spelen met de jonge Edenaren. Zij de talenten en wij de nooit versagende harde werkers. Het koste veel kruim om aan games te komen. Uiteindelijk wist Jelle 1 wedstrijd met inzet en slim spelen naar zijn hand te zetten.  De sfeer dreigde even vervelend te worden maar de coach van Ede lost dit goed op. Zij gaan voor het kampioenschap en wij kunnen nog iets klimmen in de laatste twee wedstrijden.
T5-SKF 4 =3-7.
Het moet nu even van Jacky komen die als enige echt in vorm is op dit moment. Quinn kon er gelukkig wel bij zijn deze keer. Jacky dus 3x en niet zoveel games bij Quinn en Wessel. De sfeer blijft goed in het team.
Team 6 en 7 waren vrij vanwege de poules met 5 teams.

Programma 13 april.
Thuis
0930 Daniel opent. Kantine voor Anja en Debbie
1000 uur T5-Zevernaar 2 met coach Renate
1000 uur T6-HTTC 2 met coach Daniel
1230 uur kantine is voor familie Reef
1330 uur T1-Rega 1 met coach Daniel
1330 uur T3-Shot Wageningen 1 met coach Albert
Albert sluit.
Uit
1000 uur Ede 4-T4, Coach en vervoer Albert. Vertrek om 900 uur.
1300 uur Velp 2-T2. Coach en vervoer Gerrit. Laatste wedstrijd van team 2 in deze competitie.
1300 uur Ede 11-T7. Coach en vervoer Berntsen.

Programma 14 april.
Afdelingstraining bij Treffers. Theo opent en sluit.