Uitslagen 20 april en programma 26 april.

Uitslagen 20 april 2024.


TTVN/Treffers 1-Smash Hattem 1 = 6-4.
De kampioenswedstrijd. Altijd een moment van spanning en ontlading. Er was nog 1 punt nodig en Stijn dacht, die pak ik wel even. Oeps, een 1-4 achterstand was een wat stroefjes begin zoals coach Wim Kielen meldde. Dat ene punt was overigens voldoende. Dus een mooi resultaat voor dit nieuw gevormde team met Treffers inbreng. Eerste worden in landelijk A is een mooi resultaat. Nu volgende jaar op voor de kampioenspoule. Nog weer heel andere koek.
SKF/Trias 2-Treffers 1 = 6-4.
Na de vorige week uitgedeelde dreun versus Rega opnieuw een gemotiveerde tegenstander die bij goed resultaat ook nog kampioen kon worden. Zover kwam het niet, maar Marco, Mathijs en Stef moesten onder het toeziend oog van opa Henk toch even diep in de reserves tasten. De tussenstand halverwege was  nog 2-3 voor ons. Daar kwam daarna nog maar 1 punt bij, dus er is voor ons nog wat te leren en te winnen in deze klas. Stef speelde naar behoren en had er zeker 1 kunnen winnen, maar bleef op de 0 staan. Marco en Mathijs ieder 2. Plaats drie bij het debuut in landelijk C. Op naar meer en beter.
Treffers 2 was al klaar. Zoals vooraf verwacht plaats 5 in de hoofdklas. Daar zat niet veel meer in.
Hutaf 2-Treffers 3 = 2-8.
Daar sneed onze kok Bence zich daags te voren nog eens gevoelig in de vingers. Wessel was niet inzetbaar, dus op pad met een invaller uit de derde klas. Even billen bijeen knijpen bij de start. Maar zoals al vele weken zichtbaar, qua mentale veerkracht is team drie het verst van alle teams. Alleen het dubbel ging de mist in (op de nipper) en de invaller moest ergens diep in de vijfde game 1x capituleren. Bence en Nienke dus ongeslagen. Iedere keer als het nodig was kwam het extra stapje. Coach Albert was erg tevreden. Een bijzondere vermelding voor Jacky, onze invaller van dienst. Hij had er in de ochtend al 4 wedstrijden (alle gewonnen) en 2 dubbels opzitten. En nu nog een keer drie keer vol aan de bak maar dan twee klassen hoger. Hij speelde op zijn allerbest en het scheelde niets of hij had er zelfs drie gewonnen. Twee keer winst is ook erg goed. Vooral mentaal goed overeind gebleven. Team drie eindigt op plaats drie op dit moment. Had nog een beetje meer ingezeten als de eerste wedstrijden de scherpte er was geweest. Goed resultaat.
Treffers 4-HTTC 1 = 3-7.
Dat was beter dan het uit resultaat en met een compleet team is het toch makkelijker spelen. Thomas en Stijn wisten ieder 1x te scoren en samen ook een dubbel. Jelle wisselde van materiaal van de week en miste een beetje het goede gevoel. Dank aan inval coach Gerrit voor de ondersteuning. Per saldo de vijfde plek in de 2e klas en dat is per saldo iets onder de verwachtingen.
Ede 7-Treffers 5 = 6-4.
Een flinke klus voor Quinn en Jacky, want Wessel moest op het laatste moment afhaken. Ieder 4 wedstrijden en 2 dubbels. Quinn speelde wat hij kon maar kon niet winnen. Jacky was helemaal op zijn top met 4 overwinningen meldde coach Romke. Een vijfde plaats in de derde klas is het eindresultaat.
Getave 2-Treffers 6 = 3-7.
Wesley gaf vooraf al aan dat hij dacht dat er een goed resultaat mogelijk zou zijn. Hij kreeg gelijk. Rachel speelde haar afscheidswedstrijd bij de jeugd, helaas zonder enkel overwinning. Anton stal de show met 2 overwinningen net zoveel als Nishad. Wesley zelf 1x winst en dan beide dubbels gewonnen waardoor Rachel toch ook een goede bijdrage had. Per saldo plaats vijf in de vierde klas. Inval coach Yoran zal tevreden zijn geweest.
Treffers 7-Trumelo 2 = 6-4.
Met een compleet andere opstelling dan vorige week toog team 7 naar de laatste wedstrijd. Gesteund door vele vaders, moeders en opa’s en de vervangende coaches Jelle en Anna draaide de drie heren er een zeewaardige resultaat uit. Ian was deze wedstrijd oppermachtig met drie duidelijk overwinningen. Bjorn en Sennen wonnen er ieder 1. Voor Sennen speciaal leuk want dit was zijn eerste echte wedstrijd. Een van de dubbels konden wij ook winnen. De lang gezochte eerste overwinning is binnen. Meer dan de zesde plaats zat er niet in deze keer. Met Trumelo werd goed en sociaal gezellig samen gespeeld.


Op deze vrijdag komt basisschool de Lingelaar de hele ochtend bij ons sporten in het kader van Koningsdag 2024. Ongeveer 150 kinderen zullen wij groepsgewijs mogen ontvangen. De eerste ronde begint om 9.30 uur. Alle 7 tafels zullen ingezet worden. Er is al veel hulp toegezegd maar er kan nog meer hulp bij. Meld je bij Albert.
Om 900 uur starten wij met overleg met ons organisatieteam.