Uitslagen 2 december 2023 en programma 9 december 2023.

Uitslagen 2 december.
TIAN 1-T1 = 5-5.
Zonder onze kopman toch het kampioenschap goed binnengehaald. Proficiat voor coach Daniel, Stijn, Mathijs, Stef, Max en Anna. Op naar landelijk C.
SKF 2-T2 = 6-4.
Om des keizers baard deze slotweedstrijd in de eerste klas. Niettemin vier punten er bij dat is voor coach Romke ook van belang. Wessel, Marnix en Hugo en 1 dubbel.
T3-Hutaf 2 = 4-6.
Het extra zetje kwam niet in de laatste wedstrijd. Niettemin gedeeld 2e 3e in de 2e klas. Stijn 1, Jonathan 2, Jelle 0 en Thomas ook nog 1x. Met dank aan vaste coach Gerrit.
Hercules 2-T4 = 8-2.
Zieke spelers vooraf. Coaching en vervoer op de nipper gewisseld. Niettemin de dag dat Wessel en Anton het moesten doen. Goed gedaan, vooral Wessel met 2 overwinningen en dank aan coach Renate.
T5 was vrij
T7-Trumelo 2 = 2-8
Met Daniel aan het roer. Luca goede inzet, net wat tekort. Wesley zeer goed. Hij had er ook meer kunnen winnen.

Uitslagen 3 december.
De kwartfinales van de NJM stonden in Almere op het programma. Zonder iemand tekort te willen doen sprongen er twee resultaten uit. Anna Reef won drie wedstrijden en plaatste zich  rechtstreeks voorde NJM finale in juni in Panningen.  Via zijn tweede plaats in de poule wist Jonathan Heringa een plaats te boeken voor de halve finale in februari. Proficiat beide spelers.
Hard gewerkt is er door Stijn Vreman, Mathijs Reef. Stef Jansen (op het laatste moment opgeroepen), Jacky Cheung. Vrijwel iedereen wist wedstrijden te winnen maar in de oudere leeftijdgroepen is de concurrentie groot. Stef mocht bijvoorbeeld twee tweede divisie spelers begroeten.

De coaches Daniel en Bart hebben een prima prestatie neergezet. Nog dank aan alle vervoerders en toeschouwers.

Programma 9 december
0930 uur openen Jeffrey
1000 uur uur Treffers 7-Revacnhe 2,
De laatste wedstrijd van deze competitie.