Uitslagen 2 april en programma 9 april

Uitslagen 2 april.
TVO 1-Treffers 1 = 8-2.
Een flinke opdoffer voor team 1. Tom was niet inzetbaar en werd door Mathijs vervangen. die zichtbaar zijn best deed maar 3x in het stof moest bijten. Dat overkwam Stijn ook, zij het dat hij meer kans op succes had dan Mathijs. Blijft over 2x winst voor Mitchell, die steeds stabieler wordt in deze klasse. Inval coach Geoffrey moest constateren dat TVO de opperhand had. TVO staat nu alleen boven aan.
TCB 1-Treffers 2 = 3-7.
Ook hier een inval coach en wel Rene Derkse. Hij wist zijn manschappen in rust tot grote activiteit te brengen. Zowel Roemer als Thijmen bleven omgeslagen. Jammer was dat Bence zijn laatste pot niet kon pakken, dan was het resultaat het nog mooier geweest. Team 1 staat tweede en team 2 derde in deze klas.
Treffers 3 was vrij.
Treffers 4-Odion 2 = 3-7.
Een stevige tegenvaller voor het nog steeds ruim op kop staande team 4. Marnix en Levi ieder 1 keer winst en 1 van de dubbels. Stef bleef op een 0 staan en dat was nog niet eerder gebeurd. Dat moet toch beter kunnen. Volgende week verder. Met dank aan alle aanwezige supporters.
Treffers 5-Hutaf 1 = 2-8.
Zonder Stijn tegen de grotere en oudere Huissenaren. Hugo knoopte twee heren aan zijn zegekar en begint zich thuis te voelen in de derde klasse. Jonathan speelt goed en degelijk maar komt kracht tekort tegen de grootste kerels. Aldus coach Gerrit.
Treffers 6-Hutaf 2 = 6-4.
Deze uitslag is een stuk beter dan de uitwedstrijd destijds. De vooruitgang van vooral NIenke en Thomas is zichtbaar. Nienke dus 2x, Thomas, Jelle en Tieme ieder 1x winst en een van de twee dubbels. Coach Martijn vond het goed.
Treffers 7-GTTC 2 = 5-5.
Daar was zowaar bijna de eerste zegen van het seizoen binnen gekomen. Coach Stephan vond het geweldig. Vele vijfde games waren nodig om echt mee te kunnen doen. Rens en Wessel bleven ongeslagen. Tieme en Ayaan dolven het onderspit. Zei het dat Ayaan in de laatste partij 2-0 voorstond en pas in de verlenging in de vijfde game moest capituleren. Team en spelers groeien week voor week.
Met dank aan Michel voor al het bar werk.

Programma 9 april.
Thuis: 1300 uur:
Treffers 1-TCB 1, coach Jeffrey
Treffers 2-Litac 1, coach Daniel
Treffers 3-TCB 2, coach Henk
Jeffrey opent en sluit
De bar is voor de familie Reef
Uit:
1400 uur, Westervoort, Westa 1-Treffers 4, vervoer en coach Albert
1100 uur, Veenendaal, SKF 4-Treffers 5, vervoer en coach Gerrit
1200 uur, Arnhem. TIAN 2-Treffers 6, vervoer en coach Martijn
1000 uur, Schaijk of Langenboom, Revanche 2, vervoer en coach Renate